III järjestöfoorumi Turun kauppakorkeakoululla

Ajankohta
-

Arvoisat TYYn järjestöt, 

tervetuloa kolmanteen järjestöfoorumiin 4.4. klo 16 alkaen Turun kauppakorkeakoululla!

Tämä kolmas vuoden 2023 järjestöfoorumissa koulutuksina on ”vujupaja”, missä TYYn tapahtumatuottaja tulee kertomaan vuosijuhlien järjestämisestä, sponsorien hankinnasta jne., tämän lisäksi Selinä Nera tulee pitämään esteettömyyskoulutuksen.

 

Koulutukset tulee olemaan suomeksi, mutta materiaaleja voidaan tarvittaessa jakaa myöhemmin myös englanniksi.

 

Ohjelma

Tällä kertaa molemmat koulutukset aloitetaan klo 16. Esteettömyyskoulutus tulee olemaan kauppakorkeakoulun Lähitapiola-salissa ja vujupaja OP-salissa (nämä salit ovat heti pääsisäänkäynnistä katsottuna vasemmalla puolella vierekkäin).

 

Koulutukset:

Vujupaja (TYYn tapahtumatuottaja Hanna)

  • Kyseessä ei ole luento vaan paja! Tulkaa siis vaikka koko vujutiimin kanssa työstämään vuosijuhlianne ja vaihtamaan ideoita muiden järjestöjen ja TYYn tapahtumatuottajan kanssa.
  • Mitä aiheita haluaisit käydä vujupajassa? Vastaa anonyymiin kyselyyn: https://link.webropol.com/s/TYYvujupaja-annualballworkshop

 

Esteettömyyskoulutus (Selinä Nera/Yhdenvertaisuussiipi)

  • Koulutuksessa käydään läpi yleistä tapahtumien esteettömyyden mahdollistamista

 

Porin ja Rauman kampuksilla toimivien järjestöjen edustajille TYY korvaa matkaliput halvimman julkisen kulkuneuvon mukaisesti yhdelle henkilölle per järjestö per koulutus.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa koulutuksista tai niihin osallistumisesta, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi) tai puhelimitse +358 44 796 1065.