• TYYn koronainfo - päivitetty 2.4.

Tärkeä! TYYn koronainfo

Hyödyllisiä linkkejä

TYYn kanslia suljettu 16.3. alkaen

Camilla Saarinen | 30.3.2020

Kopovastaavan on kaikista käytännön ongelmista huolimatta helppo nähdä pakollisen etäopiskelun tuovan etujakin.

Thai-Que-Minh Bui | 20.3.2020

This week is the annual Week against Racism and tomorrow is March 21 is The International Day for the Elimination

Turussa on lähes 40 000 korkeakouluopiskelijaa, joiden asemaa kaupungin päätöksenteossa valvoo Ryhmä 40 000. Kampukselta kajahtaa -blogissa Ryhmä 40 000:n aktiivit kertovat, millaista on opiskella Turussa ja miten opiskelijat näkyvät kaupunkikuvassa. Mukana ovat Turun yliopiston ylioppilaskunta, Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, Åbo Akademis Studentkår, Studerandekåren vid Yrkeshögskolan Novia, Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ja Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta.

TYYlikäs vappu on pian täällä

Tänä vuonna järjestämme vapun etänä. Myös järjestöjä kehotetaan noudattamaan ohjeita ja rajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että mitään fyysisiä tapahtumia ei järjestetä eikä opiskelijoita kannusteta yhteisiin kokoontumiin.

Etävapun lisäksi päätimme järjestää syksyllä kaikille jäsenille yhteisen vuoden aloituksen, 240 päivää vappuun -tapahtuman, joka tuo syksyyn vapputunnelmaa!  Toivomme järjestöjä siirtämään sopivia vapputapahtumiaan syksyn tapahtuman yhteyteen. Tästä lisää tietoa uutisen lopussa.

Aikataulu vapulle

TYYn etävappu 2020:

suomi
Tilaa syöte Turun yliopiston ylioppilaskunta RSS