Henkilökunta

Riina Lumme

Pääsihteeri (sijainen)
Riina Lumme
tyy-paasihteeri@utu.fi
puh. +358 40 055 1931

Pääsihteeri toimii muun henkilöstön esihenkilönä ja hoitaa ylioppilaskunnan taloutta ja hallinnollisia asioita sekä huolehtii siitä että asiat tapahtuvat TYYssä ajallaan. Pääsihteeri toimii myös edustajiston kokousten sihteerinä sekä valvoo koko organisaation toimivuutta.


Heta Laiho

Viestintäasiantuntija
Heta Laiho
tyy-viestintaasiantuntija@utu.fi
puh. +358 44 796 1077

Viestintäasiantuntija vastaa TYYn viestinnästä. Viestintäasiantuntija koordinoi TYYn www-sivujen, sosiaalisen median kanavien, uutiskirjeiden ja printtimateriaalien sisällöntuotantoa, vastaa mediaviestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä sekä kehittää TYYn viestintää yhdessä työntekijöiden ja hallituksen kanssa.


Tero Ahlgren

Tila- ja yhteisöasiantuntija
Tero Ahlgren
tyy-tilavastaava@utu.fi
puh.

Järjestö- ja hallintoasiantuntija hoitaa järjestöasioita ja avustaa pääsihteeriä ylioppilaskunnan hallinnollisissa tehtävissä. Hänen puoleensa voi kääntyä missä tahansa järjestöjä koskevissa kysymyksissä. Järjestöasiantuntijalta saa apua monenlaisissa yhdistysoikeudellisissa ja -taloudellisissa asioissa, sekä esimerkiksi toiminta- ja projektiavustushakemuksiin liittyvissä kysymyksissä. Järjestöasiantuntija järjestää lisäksi järjestötoimijoille ja tuutoreille koulutuksia.


Vilma Virtanen

Kansainvälisten asioiden asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö
Vilma Virtanen
tyy-internationalspecialist@utu.fi
puh. +358 44 796 1063

Kansainvälisten asioiden asiantuntija eli kv-asiantuntija on nimikkeensä mukaisesti asiantuntija kansainvälisyyteen ja kehitysyhteistyöhön liittyvissä asioissa. Kv-asiantuntija järjestää kv-tuutoreiden koulutuksen yhdessä yliopiston kanssa, neuvoo kansainvälisiä opiskelijoita ja koordinoi TYYn kehitysyhteistyöhankkeita. Kv-asiantuntijan puoleen voi kääntyä aina, jos on kysyttävää kansainvälisistä asioista, esimerkiksi vaihtoon lähtemisestä.

Kv-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Ville Ritola

Sosiaalipoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö
Ville Ritola
tyy-sopoasiantuntija@utu.fi
puh. +358 44 796 1078

Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii alansa toimintaryhmien yhdyshenkilönä ja huolehtii sosiaalipolitiikan ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija neuvoo, kun et tiedä kenen puoleen kääntyä niissä kysymyksissä, jotka liittyvät mm. toimeentuloon. Sosiaalipoliittiselta asiantuntijalta saat lisätietoa opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksista ja toiminnasta sosiaalipolitiikan ja hyvinvoinnin alueilla.

Sopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Joni Kajander

Koulutuspoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö
Joni Kajander
tyy-kopoasiantuntija@utu.fi
puh. +358 44 796 1064

Koulutuspoliittinen asiantuntija eli kopo-asiantuntija hoitaa opiskelijan oikeuksien valvontaan liittyviä asioita. Jos tuntuu siltä, että olet joutunut esimerkiksi opintosuoritusten tai tutkielman arvostelussa tai muussa opintoihin tai ohjaukseen liittyvässä asiassa epäoikeudenmukaisen kohtelun uhriksi, kopo-asiantuntija on oikea ihminen auttamaan sinua. Ainejärjestöjen opinto- ja kopo-vastaaville kopo-asiantuntijoille on myös tarjottavana runsaasti apua ja hyödyllisiä vinkkejä evääksi laitoksilla tehtävään vaikuttamistyöhön.

Kopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Hanna Kiiskilä

Tapahtumatuottaja
Hanna Kiiskilä
tyy-tapahtumatuottaja@utu.fi
puh. +358 44 780 4311

Tapahtumatuottajan vastuulla on TYYn traditiotapahtumien järjestäminen. Perinteisiä TYYn tapahtumia ovat muun muassa vapun lakitus, itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja ylioppilaskunnan vuosijuhlat. 


Tiia Niskanen

Vuokratilojen hoitaja, Starting Package Coordinator
Tiia Niskanen
tyy-tilavastaava@utu.fi
Puh. +358 44 4935935

Vastaa ylioppilaskunnan vuokratiloista, niiden kunnosta ja kehittämisestä. Vastuutilat: TYYn sauna, Vähä-Heikkilä ja Q-talo.

Starting Package Coordinator takes care of the Starting Package Storage and plans the information about the packages. Packages are offered to exchange students.


Taloussihteeri
Tuulikki Grönholm
tyy-taloussihteeri@utu.fi

Taloussihteeri hoitaa ylioppilaskunnan ja Universtas-konsernin yritysten taloushallinnon tehtäviä: kirjanpitoa, reskontria, laskutusta, laskujen maksua ja palkkoja sekä näihin liittyviä ilmoituksia, tilityksiä, todistuksia ja perintäasioita.


Toimistosihteeri
Pirjo Saarni
tyy-kanslia@utu.fi
puh. +358 44 796 1067

Toimistosihteeri hoitaa TYYn kansliaa (Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A,  1. krs, auki ma-ke & pe 10-11 ja 12-14, to 12-15). Häneltä saat opiskelijakortit, TYY-tuotteet sekä muut kanslian palvelut.


Turun ylioppilaslehden päätoimittaja
Hermanni Sankelo
tyl-paatoimittaja@utu.fi
puh. +358 45 356 4517

Päätoimittaja vastaa Turun ylioppilaslehden journalistisesta linjasta. Hän toimittaa lehden sisällön ja hoitaa hallinnollisia asioita yhdessä lehden johtokunnan kanssa. Päätoimittajaan voit olla yhteydessä, mikäli haluat kirjoittaa lehteen, kertoa juttuvinkin tai antaa palautetta.


Opiskelijasihteeri (Raumalla)
Jenni Mast
tyy-opiskelijasihteeri@utu.fi
puh. +358 45 356 4510

Rauman opiskelijasihteeri huolehtii Turun yliopiston Rauman toimipisteessä TYYn palveluista. Häneltä voit tiedustella mm. Rauman opiskelijoiden opiskelijakorteista ja lukuvuositarroista. Opiskelijasihteeri toimii myös linkkinä Rauman ja Turun välillä TYYn asioista tiedottamisessa, ja hänen puoleensa voit kääntyä, jos haluat tietää jotain Rauman toimipisteeseen tai raumalaisiin opiskelijoihin liittyvistä asioista.