Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehtien kansia

Turun ylioppilaslehti (Tylkkäri) on TYYn julkaisema riippumaton opiskelijalehti, joka ilmestyy 6 kertaa lukuvuodessa. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1931 saakka, ja sen levikki on noin 10 000 kappaletta.

Turun ylioppilaslehti on koko ylioppilaskuntaa yhdistävä julkaisu, joka toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa opiskelijaliikkeen kanssa. Lehti tarkkailee maailmaa ensisijaisesti yliopisto-opiskelijan näkökulmasta, mutta se sisältää uutisia ja muita juttuja myös kaupunkiaiheista ja ilmiöistä. Tylkkäri kustannetaan TYYn varoilla ja mainostuloilla. Lehden johtokunta valvoo lehden taloutta, jakelua ja painatusta.

Lehden toimituksen muodostavat päätoimittaja Anni Savolainen sekä vuosittain vaihtuva toimittaja ja siviilipalvelushenkilö. Tylkkärin tekoon osallistuu myös laaja avustajakunta, joka koostuu kirjoittajista, valokuvaajista ja kuvittajista. Toimittamisesta kiinnostuneiden kannattaa rohkeasti tarjota juttujaan sähköpostitse tyl-paatoimittaja@utu.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös vinkkejä ja palautetta.

Tylkkäriä jaetaan jakelupisteissä kampusalueella ja Turun keskustassa, minkä lisäksi TYYn jäsenet voivat tilata sen kotiinsa maksamalla lehden postitusmaksun 7,95 €. Yo-kylässä, Yo-taloissa, Halisissa, Räntämäessä ja Tavastissa asuvat saavat lehden maksutta kotiin kannettuna.

Lehti toimii myös verkossa vuoden ympäri. Löydät tuoreimmat uutiset ja lehden näköisversion osoitteesta www.tylkkari.fi.

> Lue lisää: Turun ylioppilaslehden strategia 2016