Turku-sali

Turku-sali on Ylioppilastalo A:n toisessa kerroksessa sijaitseva kokoustila, jota TYYn jäsenet ja järjestöt voivat varata käyttöönsä. Tila soveltuu esimerkiksi kokouksiin ja peli-iltoihin. Tila on alkoholiton ja sen käyttö on TYYn jäsenille maksutonta.

Varaus

Huomaa, että voit tehdä kerralla korkeintaan kolme varausta.

Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, kun varaus on vahvistettu. Tähän saattaa mennä pari arkipäivää, joten teethän varaukseksi ajoissa.

Avainten nouto ja vuokrasopimuksen allekirjoitus tapahtuu TYYn palvelupisteen kautta, tarkista aukioloajat sivuiltamme:

TYY Palvelupiste
tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku

Tarkemmat tiedot ja tilan varusteet

Turku-salissa on istumapaikkoja noin 50 hengelle. Lisäksi tilassa on videotykki, joka toimii sekä HDMI- että VGA-liitännöillä.

Huomaa, että alkoholijuomien nauttiminen tai bileiden järjestäminen Turku-salissa on kiellettyä. Käyttäjän on lähtiessään siirrettävä pöydät ja tuolit takaisin alkuperäiseen järjestykseen.

Turku-salissa kokoontuu lukukausien aikana kuukausittain myös TYYn korkein päättävä elin, edustajisto, päättämään ylioppilaskunnan asioista. Edustajistolla on täten etuoikeus Turku-salin käyttöön. Turku-sali remontoitiin arkkitehti Bryggmanin hengen mukaiseksi vuonna 2005.

Turku-salin käytön ohjeet

  • Pöytiä ei saa siirtää raahaamalla, vaan ne pitää nostaa.
  • Jos siirrät pöytiä ja tuoleja, palauta ne käytön jälkeen oikeaan järjestykseen.
  • Älä varasta videoprojektorin johtoja (VGA ja HDMI).
  • Älä koske tauluihin tai vaakunoihin.
  • Vie roskat mennessäsi ja sammuta valot lähtiessäsi.

Vuokrausehdot

Vuokrasopimuksen allekirjoittaja sitoutuu henkilökohtaisesti vastaamaan tämän sopimuksen velvoitteista, mikäli vuokraaja ei niistä vastaa. Tilan luovuttamishetkellä vuokraajan on heti huomautettava havaitsemansa puutteet ja epäkohdat. Vuokraaja vastaa tilojen yleisestä kunnosta ja siivouksesta vuokrauksen jälkeen sekä on velvollinen korvaamaan mahdollisten vahinkojen ja ylimääräisen siivouksen aiheuttamat kulut.

Esteettömyys

>> 

Ota yhteyttä

tyy-kanslia@utu.fi