YO-talon opiskelutila

Opiskelutila

 

Kaipaisitko työskentelyrauhaa, uutta tilaa tehdä gradua tai työtilan ryhmänne opiskelulle?

 

Tervetuloa YO-talo B:n opiskelutilaan! 

Ylioppilastalon opiskelutila sijaitsee Ylioppilastalo C:n (Rehtorinpellonkatu 4  B 2. krs) toisessa kerroksessa. 

Opiskelutilassa on yhteensä viisi työskentelypistettä (sähköpöytä ja tuoli) sekä kaksi nojatuolia ja pöytäryhmä. Käyttäjillä on käytössään käytävän päässä oleva keittiö, missä on kahvin- ja vedenkeittimet sekä WC.

Tilan on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelua ja työskentelyä varten. Jos haluat varata koko tilan kokousta tms. varten, varaa kaikki työskentelypisteet.  Tila on käytettävissä joka päivä klo 8–22.

 


Varaus

  • Tilassa on 5 työpistettä, joita voi varata erikseen. Voit poimia varauskalenterista kaikki työpisteet kalenterinäkymään, niin näet kerralla, mitkä niistä ovat vapaana ja tehdä sitten varauksen juuri kyseiseen työpisteeseen.
  • Jos varaat tilaa ryhmätyöskentelylle, niin varaa kaikki 5 työpistettä tuohon ajankohtaan – Silloin voitte vapaasti keskustella ja työskennellä.
  • Varauksia otetaan vain kuluvalle ja seuraavalle kuulle max. viikoksi, jotta tila olisi kaikille hyvin käytettävissä, mahdollisista peruuntumisista huolimatta.
  • Huomaa, että varausvahvistuksia tehdään vain arkisin klo 9–16:n välillä. Iltaisin ja viikonloppuisin varausvahvistuksia ei tehdä. Tee varauksesi siis ajoissa, viimeistään muutamaa päivää ennen varauksesi ajankohtaa. Tarkista roskapostikansiosi, jos varausvahvistusta ei kuulu.

Tarvitset varausvahvistuksen päästäksesi sisälle opiskelutilaan, jonka saat yleensä 1–3 päivän sisällä varauksen tekemisestäsi.

 

Löydät työpisteiden varauskalenterit täältä:

 

1. Työpisteen varauskalenteri

2. Työpisteen varauskalenteri

3. Työpisteen varauskalenteri

4. Työpisteen varauskalenteri

5. Työpisteen varauskalenteri


Ota yhteyttä

Yliopistopappi Tiina Hallikainen, tiina.hallikainen@evl.fi, 0403417308.

– – –

TYY Palvelupiste
tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku