Osakuntasali

 

Sisäkuva Osakuntasalista. Seinillä vaakunoita.

Osakuntasali sijaitsee Yo-talo B:ssä. Salia voivat vuokrata kaikki TYYn jäsenet ja järjestöt. Tila on vuokrattavissa säännölliseen harrastekäyttöön sekä yksittäisiin juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin, jotka päättyvät ennen klo 23.

Vuokraus

Katso hinnasto osakuntasalin omalta sivulta: https://osakuntasali.utu.fi/vuokraus/

Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, kun varaus on vahistettu. Tähän saattaa mennä pari arkipäivää, joten teethän varaukseksi ajoissa.

Avainten nouto ja vuokrasopimuksen allekirjoitus tapahtuu TYYn palvelupisteen kautta:

TYYn palvelupiste
tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku

Vuokralasku lähetetään vuokrasopimuksen yhteydessä ilmoitettuun sähköposti osoitteeseen.

Tarkemmat tiedot ja tilan varusteet

Osakuntasalin pinta-ala on 66 m2. Tiloista löytyy pöytä- ja istumapaikkoja 65:lle hengelle, joten sali toimii erinomaisesti muun muassa sitsitilana. Sen seiniä koristavat Satakunnan, Hämeen, Savon ja Karjalan vaakunat. Salissa on iso jääkaappi. Vuokralainen voi myös käyttää kerroksen yhteiskeittiötä, ottaen muutkin käyttäjät huomioon.

Sitsit tai muu melua aiheuttava toiminta on lopetettava ehdottomasti viimeistään klo 22 ja tilasta on poistuttava klo 23 mennessä.

Linkit

>>Tarkempaa tietoa löydät Osakuntasalin omalta verkkosivulta

Esteettömyys

Käynti osakuntasaliin on Rehtorinpellonkadulta lähes esteetön. Sisäänkäynnissä on noin 3cm:n kynnys ja ulko-ovi, jossa ei ole oviautomatiikkaa. Järjestöjen tiloissa ja osakuntasalissa pääsee liikkumaan apuvälineellä kohtuullisesti. Esteetöntä wc-tilaa ei ole.

Ota yhteyttä

TYYn palvelupiste
tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku