Kampuskappeli

kampuskappeli

Kampuskappeli on Ylioppilastalo C:n (Rehtorinpellonkatu 4 C 1. krs) katutasossa sijaitseva seurakuntayhtymän tila, jota TYYn järjestöt voivat varata käyttöönsä. 

Kampuskappelia voi varata arvoiseensa käyttöön. Kappeli soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kokouksiin ja muihin tapaamisiin. Kappelissa on käytössä myös keittiö. Kampuskappeli on päihteetön tila. Kampuskappeli on kaikille avoin, syrjimätön ja turvallinen tila. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien kampuskappelilla järjestettävien tilaisuuksien tulee olla avoimia kaikille ja että kappelin toimijat sitoutuvat syrjimättömyyden ja turvallisen tilan periaatteisiin. 

Kappelin käyttäjiä suositellaan edelleen käyttämään maskeja, muistamaan turvavälit kappelilla ollessa ja pesemään kätensä kappelille saavuttaessa. Kipeänä tai edes lievästi oireisena kappelille ei saa tulla.  

Kampuskappelin käyttäjien toivotaan kiinnittävän erityistä huomiota kappelin käytön jälkeiseen siivoukseen. Tasot tulee pyyhkiä jokaisen käyttökerran jälkeen desinfioivalla pesuaineella, roskat viedä ja astiat pestä. Kertakäyttöiset valkoiset puhdistusliinat tulee heittää roskiin käytön jälkeen.

Huomaathan, että Kampuskappelin varauksia hyväksytään pääsääntöisesti arkipäivisin ma - pe klo 9 - 16.

Varaus

Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, kun varaus on vahistettu. Tähän saattaa mennä pari arkipäivää, joten teethän varaukseksi ajoissa.

Avainten nouto ja vuokrasopimuksen allekirjoitus tapahtuu TYYn palvelupisteen kautta:

Toimistosihteeri Pirjo Saarni
tyy-kanslia@utu.fi
Rehtorinpellonkatu 4 A, 1. krs
20500 Turku

Tarkemmat tiedot ja tilan varusteet

Tilassa on pieni keittiö: jääkaappi, astianpesukone, uuni ja liesi sekä kahvin- ja vedenkeittimet.

Käyttäjän on lähtiessään siirrettävä pöydät ja tuolit takaisin alkuperäiseen järjestykseen.

Istumapaikkoja on n. 20 hengelle. Tilassa on myös sohvia ja säkkituoleja.

Esteettömyys

>> Tutustu tilan esteettömyyskartoituksen raporttiin

Ota yhteyttä

oppilaitospappi Tiina Hallikainen, tiina.hallikainen@evl.fi, puh. 040 341 7308.