Turun ylioppilasteatterin Uusien ilta

Ajankohta
-

Uusi vuosi, uusi harrastus? Kiinnostaako teatterin tekeminen? Turun ylioppilasteatteri (TYT) on turkulainen pitkän linjan harrastajateatteri, jossa pääset tekemään teatterin taikaa monessakin eri osa-alueessa niin lavatyöskentelystä kulisseihin. TYT:llä on mahdollista esimerkiksi näytellä, lavastaa, puvustaa, tehdä valo- ja äänitekniikkaa sekä muita tuotannollisia tehtäviä. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin teatteriproduktioiden kautta kuin kurssitoiminnassa. Tule kuulemaan lisää teatterin Uusien illassa tiistaina 24.1.

Turun ylioppilasteatteri kutsuu uusia innokkaita tekijöitä riviinsä. Muista ylioppilasteattereista poiketen TYT ei järjestä pääsykokeita toimintaansa mukaan haluaville, vaan produktioihin ja kursseille on vapaat haut. Teatterin (Turun ylioppilasteatteri ry) jäseneksi on mahdollista hakea osallistuttuaan teatterin toimintaan aktiivisesti hetken aikaa.

Uusien illassa pääset kuulemaan tarkemmin teatterin toiminnasta, tutustumaan sen tekijöihin ja viettämään yhteistä rentoa iltaa teatterin tiloissa Taiteen talossa. Illan aikana pääset vapaasti keskustelemaan niin teatterin väen kanssa kuin tekemään uusia tuttavuuksia. Teatteri tarjoaakin kohtaamispaikan monenlaisille tekijöille. Tule rohkeasti mukaan, sillä ovet ovat avoimet innokkaille tekijöille!

Uusien ilta 24.1.2023 klo 18–20 Taiteen talo, C-rakennuksen 2. kerros, Nunnankatu 4.

Lisätietoa teatteristamme löydät myös kotisivuiltamme osoitteesta www.turunylioppilasteatteri.fi

Voit myös aina ottaa yhteyttä suoraan teatterin johtokunnan jäseniin, yhteystiedot löydät nettisivuiltamme! 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa @turunylioppilasteatteri