Affekti ry

Vuonna 2019 perustettu Affekti ry on mediatutkimuksen, musiikkitieteen ja taidehistorian ainejärjestö, jonka pääasiallista toimintaa on järjestää monipuolisesti tapahtumia sekä toimia jäsenistönsä edunvalvojana.


Kirjavaan tapahtumakattaukseemme kuuluu muun muassa baaribileitä, teemajuhlia ja sitsejä. Menevien bileiden lisäksi Affekti ry tarjoaa alkoholitonta toimintaa, esimerkiksi erilaisia peli-iltoja, museokäyntejä ja levyraateja. Affekti ry järjestää kosolti toimintaa myös yhteistyössä muiden aine- ja harrastejärjestöjen kanssa.


Joka viikon tiistai Affekti päivystää Arcanumin yhteiskeittiössä klo 15-17 ajan. Kyseessä on tapahtuma nimeltä Kaffekti, johon voit tulla nauttimaan kahvia tai teetä, ostamaan kannatustuotteita tai muuten vain viettämään aikaa muiden affektilaisten kanssa. Paikan päälle ovat tervetulleet kaikki!

Yhteydenpito Affektin toimijoihin onnistuu parhaiten pistäytymällä Kaffektissa tai laittamalla viestiä affekti-hallitus(at)utu.fi. Meidät tavoittaa myös Instagramista @affekti ja laittamalla viestiä täällä.