Sohon Torwet

Olemme ainoa – ja monien mielestä myös paras – Turun yliopistolla toimiva opiskelijapuhallinorkesteri. Orkesterimme perustettiin vuonna 1951 ja alkuaikojen seitsikosta orkesteri on paisunut nykypäivän noin 60-henkiseksi seurueeksi. Soittokunnassamme on soittajia kaikista Turun yliopistoista ja korkeakouluista.

Sohon Torwet tunnetaan kautta maan vanhasta suomalaisesta tanssimusiikista sekä myös jatsista, lattareista ja iskelmistä, joilla viihdytämme ihmisiä yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa. Orkesterimme kokoonpano keikoilla vaihtelee tilaisuuden luonteesta riippuen alle kymmenen hengen iskuryhmästä aitoon juhlaorkesteriin, joka on aina valmiina yllättäviinkin ohjelmaratkaisuihin. Opiskelijahuumorilla, laulusolisteilla sekä virtuoosimaisilla instrumentalisteilla höystetty tasokas puhallinmusiikkishow on poikkitieteellinen ja -taiteellinen kokemus. Suurin vuosittainen voimainnäytteemme on keväisin järjestettävä konsertti, jossa esittelemme vaihtelevin teemoin osaamistamme myös taiteellisemman musiikin saloilla.

Orkesterimme toiminta koostuu säännöllisistä harjoituksista aina tiistaisin kello 18.30-20.30 Osakuntasalissa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4-6 B. Mukaan otetaan aina uusia soittajia: ensimmäiset koesoiton perusteella ja loput siitä huolimatta… Keikkoja on vuoden ympäri. Soittamisen ohella me Torwet harrastamme paljon muutakin yhdessä - toimintaamme kuuluukin olennaisena osana erilaiset kerhot ja perinteet. Lisäksi teemme vuosittain pidemmän konserttimatkan johonkin ulkomaan tai kotimaan kohteeseen.

Yhteystiedot

Sohon Torwet, Rehtorinpellonkatu 4-6 B, 20500 Turku

044 953 6177

info (at) sohontorwet (dot) com

Harjoitukset tiistaisin kello 18.30-20.30 Osakuntasalissa.