TYYn edustajiston toukokuun kokous

TYYllä on uusi poliittinen linjapaperi!

TYYn edustajisto kokoontui kevään viimeiseen kokoukseensa keskiviikkona 15. toukokuuta. Huimassa 8-tuntisessa kokouksessa hyväksyttiin ylioppilaskunnalle uusi poliittinen linjapaperi, jossa määritellään ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipolitiikan sekä yhteiskuntavaikuttamisen raamit. Uusi linjapaperi julkaistaan TYYn nettisivuilla pian.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin ylioppilaslehti Tylkkärin tulevaisuutta, nimitettiin ansiolautakunta sekä käytiin lähetekeskustelu TYYn ympäristöohjelmasta, joka hyväksytään lopullisesti syksyllä. Hallituksen ja taloustoimikunnan kyselytunnilla keskustelua herätti jälleen yliopiston tilaohjelma ja alakampuksen tulevaisuus.

Seuraava kokous pidetään syyskuussa, ja silloin palataan toimintaa ohjaavien dokumenttien äärelle. Nyt edustajisto on kuitenkin kirmannut kesälaitumille, ja edustajiston puheenjohtajat Selmi ja Veikko toivottavat kaikille rentouttavaa kesää!

--

Edustajisto on TYYn korkeinta päätäntävaltaa käyttävä elin, joka valitaan vaaleilla joka toinen vuosi. Edustajisto muun muassa päättää TYYn poliittisista linjoista ja taloudesta sekä hyväksyy ylioppilaskunnalle toimintasuunnitelman ja muut toimintaa ohjaavat dokumentit. Edustajiston kokoukset ovat jäsenille avoimia ja niitä voi myös seurata streamin kautta TYYn YouTube-kanavalla. Seuraava kokous pidetään 11. syyskuuta klo 18:15.