Edustajiston huhtikuun kokous

Miten kivien kerääminen pellolta, lutikat ja seksityö liittyvät toisiinsa? Edustajiston kautta tietenkin!

TYYn edustajisto kokoontui jälleen kuukausittaiseen kokoukseensa keskiviikkona 17. huhtikuuta. Kokouksessa käsiteltiin poliittisen linjapaperin päivitysprosessia ja käytiin lähetekeskustelu, jossa edustajistoryhmät esittivät näkemyksiään TYYn uudesta linjapaperista. TYYn hallitus on valmistellut uutta linjapaperia kevään ajan.

Edustajistoa puhututtivat erityisesti opiskelijaravintoloiden kasvisruokatarjonta, hybridiopetus sekä ensikertalaiskiintiöt. Lisäksi keskustelua heräsi opiskelijan toimeentulosta ja sosiaaliturvasta, Satakunnan järjestöistä sekä ajankohtaisista tila-asioista.

Seuraavassa kokouksessa edustajisto tekee lopullisen päätöksen ylioppilaskunnan seuraavan kahden vuoden poliittisista linjoista. Stay TYYned!

--

Edustajisto on TYYn korkeinta päätäntävaltaa käyttävä elin, joka valitaan vaaleilla joka toinen vuosi. Edustajisto muun muassa päättää TYYn poliittisista linjoista ja taloudesta sekä hyväksyy ylioppilaskunnalle toimintasuunnitelman ja muut toimintaa ohjaavat dokumentit. Edustajiston kokoukset ovat jäsenille avoimia ja niitä voi myös seurata streamin kautta TYYn YouTube-kanavalla. Seuraava kokous pidetään 15. toukokuuta klo 18:15.