Marraskuun kestävät uutiset

TYY

TYYn ympäristövastaava osallistui turun kaupungin järjestämille ilmastokahveille torstaina 2. marraskuuta. Kahvin ääressä pääsimme tutustumaan erilaisiin tahoihin, jotka tekevät ilmasto- ja ympäristötyötä turussa. Paikalla oli edustajia muun muassa ekotorilta, turun nuorisovaltuustosta ja turun yk yhdistyksestä.

Ympäristösiipi tapaa Unicaa torstaina 23. marraskuuta tutustuakseen unican toimintaa ohjaaviin eettisiin periaatteisiin ja suunnitellakseen yhdessä mahdollisia kestävyysteemaisia kampanjoita.

Turun Yliopisto

Syksyn ensimmäinen Keskusteleva yliopisto -tilaisuus 12.9.: Kestävä kampusarki tehdään yhdessä -webinaarisarja sai jatkoa 

Keväällä 2023 lanseerattiin Kestävä kampusarki tehdään yhdessä -webinaarisarja osana kestävän kampusarjen tietoisuuskampanjaa.  Sarja saa jatkoa ja syksyn ensimmäinen webinaari järjestettiin tiistaina 12.9. aiheella kestävä ruokailu. Keskustelua veti kestävän kehityksen asiantuntija Jutta Mäkinen. Muut osallistujat olivat liiketoiminnan kehittämispäällikkö Sari Siukonen Unica-ravintoloista, erikoistutkija Saska Tuomasjukka funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta sekä opiskelija Lotta Liuhamo, Reilun kaupan korkeakoulun kannatustyöryhmän puheenjohtaja

 

Katso tallenne

 

Unica

Tavataan kahvilla!

Unica ravintoloissa nautit päivittäin tuplasertifioitua vastuullisesti tuotettua täyteläisen aromaattista Löfbergsin kahvia. Unica ravintoloiden toiminta ja arvot pohjautuvat asiakaslähtöisyyteen ja vastuullisuuteen, ja nämä teemat ovat myös Löfbergsin toiminnan kulmakiviä. Yhteistyö on ollut antoisaa ja kehittävää sekä on mukava huomata, miten Löfbergsin sydäntä lämmittää saada palvella nuorta ja ennakkoluulotonta kohderyhmää.

Kahvi on opiskelijoille tärkeässä roolissa- niin kahvivalikoima, sen hiilijalanjälki ja vastuullisuuskin unohtamatta kahvin makua ja esillepanoa.

Lue lisää yhteistyöstä: https://www.lofbergs.fi/ajankohtaista/unica-on-tuonut-kahvilakulttuurin-kampuksille