Turun Lääketieteenkandidaattiseura

Turun Lääketieteenkandidaattiseura (TLKS) ry on Turun yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. TLKS on perustettu vuonna 1946, jäseniä seuralla on tällä hetkellä noin 950.

TLKS tarjoaa jäsenilleen elämyksiä, edunvalvontaa ja palveluita. Seuran toiminnan tarkoituksena on yhdistää medisiinarit aktiiviseksi ja kollegiaaliseksi yhteisöksi opiskeluvaiheessa sekä valmistumisen jälkeenkin.

TLKS:n toimisto sijaitsee Turun yliopiston laitosrakennus Medisiinalla, jossa toimistonhoitaja päivystää arkisin 10-11 ja 12-14. TLKS:n omistama kerhohuoneisto Tivoli sijaitsee Uudenmaankadulla. Tivolissa järjestetään bileitä, keskusteluiltoja, kokouksia sekä muuta jäsentoimintaa. TLKS Speksi villitsee kansaa teatterilavoilla aina keväisin.

Seuran tiedotuslehti, Booster, ilmestyy kymmenisen kertaa vuodessa. Booster tarjoaa tietoa ajankohtaisista asioista sekä seuran jäsenille mahdollisuuden julkaista omia kirjoituksiaan. Booster jaetaan jäsenistölle ilmaiseksi ja se on luettavissa myös verkkolehtenä.

TLKS:n toiminnan rungon muodostavat ylimpänä päättävänä elimenä neuvosto, hallitus, lukuisat virkailijat ja työntekijät sekä toimikunnat ja harrastekerhot. TLKS on Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestö sekä Suomen Medisiinariliiton jäsen.