Turku Swing Society

 

Turku Swing Society ry on vuonna 2005 perustettu virkeä ja nuorekas rock'n'swing -tanssiseura, joka järjestää niin viikkotunteja, bileitä kuin viikonlopputapahtumiakin rennolla otteella. Haluamme tehdä swing-tansseja ja argentiinalaista tangoa tunnetuksi ja olla enemmän kuin vain tanssiseura. Haluamme olla yhteisö, jossa kaikki ovat samalla viivalla ja johon kaikki ovat tervetulleita. Toimintamme on opiskelijaystävällistä, mutta kaikille avointa!

Järjestämme lukukauden mittaisia viikoittain pidettäviä alkeis- ja jatkokursseja rock'n'swing-tansseista ja argentiinalaisesta tangosta. Viikkokurssien lisäksi järjestämme mm. vaihtelevia viikonloppukursseja. Tanssitaitoja ei tietenkään harjoitella vaatekaappia varten vaan luonnollisesti järjestämme myös tanssibileitä, joissa pääsee pitämään hauskaa ja kokeilemaan oppimaansa.

Katso viimeisimmät tiedot kursseistamme ja tapahtumistamme Facebookista: www.facebook.com/turkuswingsociety . Tykkää sivusta, ja saat aina ensimmäisenä uutiset toiminnastamme!

Tervetuloa tanssimaan!