Palladion

Palladion ry on vuonna 1969 perustettu Turun yliopiston klassillisten kielten ja antiikin kulttuurin opiskelijoiden ainejärjestö. Pieneen mutta sitkeään ainejärjestöömme kuuluu niin pää- kuin sivuaineopiskelijoitakin. 

Tarkoituksemme on valvoa opiskelijoiden etua pitämällä yhteyttä niin henkilökuntaan kuin laitoshallintoon ja tiedekuntaankin. Keräämme palautetta opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista, jolloin myös opiskelijat itse pääsevät osallistumaan opetuksen kehittämiseen.

Ainejärjestömme järjestää kaikenlaisia tapahtumia, mutta perinteiksi ovat juurtuneet vuosittaiset fuksien kastajaiset, halloween-bileet, pikkujoulu, vapun juhlinta, ja uusimpana tulokkaana Palladionin kevätjuhla. Lukuvuoden aikana pyrimme järjestämään useampaan otteeseen leffailtoja ja erilaisia illanistujaisia. Jäsenten innokkuuden ja osallistumisen mukaan muunkinlaisia tapahtumia järjestetään. Kaikki Palladionin tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Teemme myös yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa, joista perinteiset tapahtumat ovat yhdessä muiden Turun yliopiston kieliaineiden kanssa järjestettävät kielari-bileet ja kielikellunta. 

Yhteystietoja & linkkejä:

S-posti: palladion-hallitus@utu.fi

Instagram: @palladionry

Uudet (ja keskeneräiset) nettisivut: https://tyyala.utu.fi/palladion