Huhtikuun kestävät uutiset

TYYn ympäristöohjelma ja poliittinen linjapaperi edustajistossa

Edustajisto on käynyt lähetekeskustelun poliittisen linjapaperista, jonka ympäristöosion muutokset saivat paljon kiitoksia. Toukokuussa lähetekeskusteluvuorossa on taas TYYn ympäristöohjelma.

 

Yliopiston kestävän kehityksen työryhmät

TYYllä on edustajat yliopiston kestävän kehityksen ohjaysryhmässä, kestävän kampusarjen työryhmässä ja kestävyys koulutuksessa -työryhmässä, joissa työ kestävämmän yliopistoelämän eteen on jatkunut hyvin.

 

UTU Kevätsiivouspäivä 7.5.

Turun yliopisto järjestää koko yliopistoyhteisölle niin opiskelijoille kuin henkilöstölle suunnatun kevätsiivouspäivän tiistaina 7.5. Osallistua voit monella eri tapaa.​ Ohjelmassa muun muassa inspiroivia puheenvuoroja, parsintapaja. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista kierrättää omia vanhoja tekstiilejä sekä pienelektroniikkaa. Lue lisää tapahtumasta intranetistä!

 

TYY x Eetti ry dokkari-ilta 23.5.

TYY järjestää yhdessä Eetti Ry:n kanssa pikamuotiin ja vaatteiden kierrättämiseen keskittyvää leffailtaa ja keskustelutapahtumaa. Tapahtuma järjestetään 23.5. Ohjelmassa dokumentin katselua sekä asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua aiheesta.  Lisää infoa tulossa pian!

 

Ilmastomarssi 2.6.

Ilmastomarssi järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 2.6.

 

Psst. SiistiVappu tulee, oletko valmis?