TYRMY Presents: Restriction Line, Toivo-Olavi, Frostbite Terror @Nirvana

Ajankohta
-

Turun Yliopiston Raskaan Musiikin Ystävät TYRMY ry ottaa varaslähdön vappuun viettämällä pikkulauantaita Turun Nirvanassa (Humalistonkatu 8a). Takatalvista tunnelmointia sekä niskajumppaa tarjoilevat Turku Rock Academyn kasvattamat, modernia metal soittavat Destiny Inveiled ja Toivo-Olavi sekä Turkulainen melodeath-ryhmä Frostbite Terror.

Aikataulu

19.00 Ovet/Doors

19.30 Restriction Line

20.45 Toivo-Olavi

22.00 Frostbite Terror

Liput (vain ovelta)
TYRMYn jäsenet 5 €
Muut 8€

Narikka (vapaaehtoinen) 3,5 €

 

Destiny Inveiled

Destiny Inveiled on Turussa vuonna 2018 perustettu metallibändi, jonka kappaleissa voi kuulla vaikutteita esimerkiksi Stam1nasta ja Volasta. Moderniin metalliin kallistuva meininki aiheuttaa takuulla yleisössä tarpeen suorittaa niskajumppaa, kuitenkaan unohtamatta tarttuvia kertosäkeitä! Julkaisut yhtye on tehnyt yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa, kolmen sinkun verran, joista Black And Hollow on streamannut yli 14 tuhatta kertaa. Vaikka keikkailu on koronan jälkeen vasta normalisoitumassa, Destiny Inveiled on päässyt lumoamaan yleisöjä yökerhoista festareihin mm. Metallivuoreen ja Logomon Terassikesään.

https://open.spotify.com/artist/4BYZcqR9hf32Aluhv8WQu5…

https://www.instagram.com/destinyinveiled…

https://www.youtube.com/channel/UClRBPMMoeoktU1wkhkwg6QA

 

Toivo-Olavi

Toivo-Olavi on tuore yhden miehen musiikkiprojekti ja Turku Rock Academyn kasvatti. Hänen musiikissaan kuulee vaikutteita modernista metallista, popista ja elektronisesta musiikista. Artistin soundin perusta on elektronisissa elementeissä, joiden ympärille muodostuu monipuolinen kokonaisuus bändi-instrumentteja ja isoja laulusovituksia. Toivo-Olavi tunnetaan jo nyt suurista laulusovituksista ja upeasta äänestään.

Kesällä 2023 Toivo-Olavi julkaisi ensimmäisen singlensä, joka nousi heti Metallia Suomesta Spotify -listalle ja sai soittoa Radio Rockilla. Single julkaistiin yhteistyössä Turku Rock Academyn ja V.R Label-levy-yhtiön kanssa.

Toivo-Olavin debyyttikeikka oli vaatimattomasti Ruisrockissa 2023, ja nähtiinpä nuori artisti myös vierailulla Samu Haberin keikalla.

https://open.spotify.com/artist/0Ro6CW5l2qAiNlI2xPnUMt…

https://www.instagram.com/toivoolavimusic/

Frostbite Terror

Frostbite Terror on tuore turkulainen melodista deathmetallia soittava yhtye tiukoilla riffeillä ja tarttuvilla melodioilla. Keikkoja on ollut takapihan illoista bar Nirvanaan asti.

https://open.spotify.com/artist/2WHzUQxlXhGrWuLrrQkjxW…

https://www.youtube.com/@FrostbiteTerror