Hyvinvointiviikkoa vietetään 8.-12.4.2024 - Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Yliopiston hyvinvointipalvelut järjestävät yhdessä ylioppilaskunnan (TYY), Study in Turun ja Mielen päällä -toiminnan kanssa Nyyti ry:n koordinoiman Opiskelijoiden mielenterveysviikon (8.–14.4.) rinnalla koko yliopistoyhteisölle suunnatun Hyvinvointiviikon 8.–12.4.!

Hyvinvointiviikolla pääsemme tutustumaan saavutettavuuden ja yhdenvertaisuuden teemoihin, retkeilemään Kurjenrahkaan sekä  tapaamaan paikallisia hyvinvointitoimijoita Hyvinvointitorilla.

Tutustu alla olevaan ohjelmaan ja tule mukaan!

HYVINVOINTIVIIKKO 2024 – OHJELMA 

Mukaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin henkilökunnan jäsenet!   
 

Maanantai 8.4. klo 11-13 Hyvinvointitori Yliopistonmäellä ja klo 13-14 keynote-puhuja DAKOTA ROBIN, Agora (XXII). 

Opiskelijoille suunnattu Hyvinvointitori järjestetään maanantaina 8.4. klo 11–13 Yliopistonmäellä. Torilla pääset tapaamaan erilaisia hyvinvointitoimijoita, tukipalveluja sekä järjestöjä, jotka edistävät työllään niin opiskelijoiden opiskelukykyä kuin heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Mukana mm. Tsempparit, EHYT ry., Ohjaamo, Koirakaverit Halinalle -ryhmästä, Kirjaston lukunurkkaus sekä yliopiston sisäiset tukipalvelut! Hyvinvointitorin päätteeksi saamme vaikuttua DAKOTA ROBININ puheenvuorosta Agorassa (XXII) klo 13–14.  

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä su 7.4. mennessä! Luennolle ovat tervetulleita kaikki yhteisömme jäsenet! 

https://link.webropolsurveys.com/S/68DBC596ABA3063D​​ ​​

Hyvinvointitori on ulkotapahtuma, mutta sateen sattuessa kohdalle siirrymme Naturan ala-aulaan ständeilemään. Tapahtuman teille tarjoavat TYY, Study in Turku sekä hyvinvointipalvelut ja Mielen päällä -toiminta. 
 

 

Tiistai 9.4. 

klo 14-16 Kaikkien Kampus, Arcanumin aula + yhdenvertaisuus työpaja (A112) 

TYY ja hyvinvointipalvelut toivottavat sinut tervetulleeksi yhdenvertaisuus ja saavutettavuus teemaiseen iltapäivään. Iltapäivän ohjelma koostuu kolmesta osiosta: (1) yliopiston esteettömyyssuunnittelijoiden Paula Pietilän ja Essi Huuhkan kanssa yhteistyössä suunnitelemasta esteettömyysradasta, jossa tavoitteena havainnollistaa erilaisia fyysisen saavutettavuuden haasteita. (2) Hyvinvointisuunnittelija Anu Mäkelän sekä ylioppilaskunnan vetämästä yhdenvertaisuustyöpajasta, jossa lähestytään omia etuoikeuksia leikin ja fasilitoidun keskustelun kautta sekä (3) Ar​​​canumin aulaan nousevasta Minitorista, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan yliopiston tukipalveluihin yksityiskohtaisemmin kahvittelun lomassa. 

Ilmoittaudu mukaan to 4.4. mennessä: 

https://link.webropolsurveys.com/S/31F75B435D68743E​

Iltapäivä on suunnattu ennenkaikkea järjestötoimijoille, mutta tapahtumaan voivat ilmoittau​tua myös muut aiheesta kiinnostuneet opiskelijat. ​

Klo 15-16, ilmoittaudu mukaan ma 8.4. mennessä: Työelämäwebinaari: Jaksaminen takkuaa – voiko sille tehdä jotain? | Turun yliopisto (utu.fi)​​

 

Keskiviikko 10.4. 

1) klo 10–16 opiskelijoiden retki Kurjenrahkaan 

On jälleen aika hengähtää metsän siimeksessä ja nauttia retkieväistä nuotion äärellä. TYY, Study in Turku ja Mielen päällä -toiminta kutsuvat sinut mukaan retkipäivään Kurjenrahkaan! Tapahtuma on ilmainen. Savojärven kierros ei ole esteetön.​

Lisätietoja: Retki Kurjenrahkaan 10.4. | Tyy.fi

​Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/D349FFF53B505BF4​
 

 

Torstai 11.4. Hyvinvointipäivä Raumalla

Teemapäivän ohjelma tarkentuu piakkoin. ​ 
 

 

Perjantai 12.4. klo 10-16 Norsupalloturnaus

Norsupallossa ei pelata norsujen kanssa palloa eikä norsuilla palloa, vaan isolla jumppapallolla jalkapalloa. Pelit pelataan yliopiston hyvinvointiviikkolla pe 12.4.2024 klo 10-16 välisenä aikana Educariumin takana olevalla hiekkakentällä. Turnaus on tarkoitettu Turun yliopiston opiskelijoille sekä henkilökunnalle. 

Kerää itsellesi Norsupallo-joukkue ja ilmoittaudu mukaan su 7.4. mennessä! https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=18294​ ​

Norsupalloa pelataan jälleen Hyvinvointiviikolla pe 12.4.2024 - ilmoittaudu mukaan su 7.4. mennessä (utu.fi)