TYYn ja KY-KeKen Vuosijuhlakirppis

Ajankohta
-

Oletko etsimässä joko omaa tai vuokrattavaa asua vuosijuhlille? Onko omaan kaappiin kertynyt useampi juhlapuku, joita et enää tarvitse? TYY ja Ky-Keke tarjoavat tilaisuuden kierrättää omia vanhoja vuosijuhla-aiheisia vaatteita ja asusteita sekä tulla tekemään löytöjä muiden tarpeettomaksi jääneiden tavaroiden joukosta. Toisen turhake on toisen aarre!

Järjestämme Vuosijuhlakirppiksen maanantaina 9.10.2023 Turku-salissa klo 10-15. Paikalla on eri pukuvuokraamoita sekä kirppis, jonka kautta voit myydä itsellesi tarpeettomia vuosijuhla-asuja ja asusteita (iltapuvun, frakin, kengät, käsilaukun, koruja, yms.). Kirppis toimii itsepalvelukirppisperiaatteella, eli myyjien ei tarvitse olla itse paikalla, mutta halutessaan saa tulla paikalle kaupittelemaan omia tuotteitaan.

Vaatemyyntiä varten tulee täyttää ilmoittautumislinkki, johon kirjataan ylös myyntitiedot ennakkoon 8.10. mennessä. Myyntiin tulevia vuosijuhlavaatteita voit tuoda Kauppakorkeakoululle, Mercatorille vujukirppistä varten ma 2.10. klo 14-15.30, ti 3.10. klo 12-13.30 ja to 5.10 klo 12-13.30. Saapuessasi, tuote merkataan tunnistenumerolla ja hinnalla. Kirppispäivänä laitamme kaikki tuotteet esille ja itse myyntiä varten tarvitset vain MobilePay sovelluksen!

Kirppiksen päätyttyä, myyjät hakevat mahdollisesti myymättä jääneet tuotteensa.

Tervetuloa nauttimaan mukavasta kirppistunnelmasta ja tekemään löytöjä!

 

Mitä? Vujukirppis

Milloin? 9.10.2023 kello 10-15

Missä? Turku-salissa (ylioppilastalo A 2 krs)