TYY hakee kääntäjäharjoittelijaa

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) hakee kääntäjäharjoittelijaa kesäkuussa 2023 alkavaan, kolme kuukautta kestävään työsuhteeseen. Harjoittelu on mahdollista tehdä osa-aikaisena, jolloin työsuhteen kesto vastaavasti pitenee.

 Harjoittelijan tehtävänä on kääntää ylioppilaskunnan verkkosivujen tekstejä, uusille opiskelijoille suunnattua opasta, dokumentteja ja kokousaineistoja sekä viestintämateriaaleja suomen kieleltä englanniksi. 

 Työajat ovat joustavat ja mahdollistavat jossain määrin opiskelua töiden ohella. Harjoittelun ohjaajana ja esihenkilönä toimii TYYn pääsihteeri. Työn tukemiseen ja ohjaamiseen osallistuvat myös erityisesti viestintäasiantuntija ja kansainvälisten asioiden asiantuntija.

Edellytämme harjoittelijalta englannin kielen opintoja sekä järjestelmällistä ja huolellista työotetta. Kokemus kääntämistyöstä sekä mahdollinen järjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Harjoittelijalle maksetaan 1400 euroa kuukaudessa kokoaikaisesta harjoittelusta. Mahdollisuus käyttää harjoittelutukea voidaan katsoa hakijan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee palauttaa 9.5. klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteeseen tyy-paasihteeri@utu.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa tunniste ”Kääntäjäharjoittelija”. Parhaat hakijat haastatellaan 12.-17.5. TYYn toimistolla tai etäyhteydellä.

Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan. Toivomme kuitenkin, että vähintään osa työtehtävistä on mahdollista suorittaa kesä-heinäkuun aikana. Työn pääsääntöinen suorituspaikka on ylioppilaskunnan toimisto osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4A, mutta perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätiedot:
pääsihteeri Riina Lumme
tyy-paasihteeri@utu.fi
0400 551 931