Vastaa kyselyyn ja vaikuta opiskeluyhteisösi hyvinvointiin!

​Vastaamalla Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) toteuttamaan, perustutkinto-opiskelijoille suunnattuun hyvinvointikyselyyn, vaikutat opiskeluyhteisösi ja -ympäristösi terveellisyyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Kyselyssä selvitetään mm. tarjoaako korkeakoulu opiskelijalle riittävästi ohjausta opintojen suunnitteluun, onko opiskelutilojen ergonomia opiskelijan näkökulmasta katsottuna kunnossa ja esiintyykö opiskeluyhteisössä häirintää.  

Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaaminen vie aikaa n. 5 minuuttia. Kyselyn vastaukset käsitellään opiskelijaterveydenhuollossa YTHS:ssä luottamuksellisesti. Kyselyssä on myös joitain avoimia kysymyksiä, joissa pääset tarvittaessa avaamaan vastauksiasi tarkemmin. Mikäli koet ongelmia opiskeluympäristössäsi tai yhteisössäsi, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asiaan! Kyselyn pohjalta sovittujen kehittämiskohteiden ja toimenpiteiden toteutumista seurataan yhteistyössä korkeakoulun kanssa vuosittain pidettävissä seurantakokouksissa.  

Vastaathan kyselyyn 21.4. mennessä. Kysely on tarkoitettu vain alempaa ja/tai ylempää korkeakoulututkintoa suorittaville opiskelijoille. Avoimien kysymysten vastauksissa voit halutessasi tarkentaa, mistä Turun yliopiston tilasta/oppiaineesta yms. on kyse. Näin myös mahdollisten jatkotoimien suunnittelu ja kohdentaminen onnistuu paremmin. 

TURUN KAMPUS:

https://yths.msurvey.fi/#survey?id=335134

RAUMAN KAMPUS:

https://yths.msurvey.fi/#survey?id=116385

PORIN KAMPUS:

https://yths.msurvey.fi/#survey?id=497569

Perustutkinto-opiskelijoiden hyvinvointikysely on osa kolmen vuoden välein toteutettavaa oppilaitosympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden sekä oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämistä ja seurantaa. Tehtävä kuuluu korkeakoulujen osalta YTHS:n toteutettavaksi yhteistyössä korkeakoulun, opiskelijoiden ja tevreystarkastajien kanssa.