Hall of Fame 2022

Onko sinun järjestösi loistanut tänä vuonna edunvalvonnassa? Paransitko yhteisöllisyyttä järjestön sisällä tai otitko kansainvälisyyden vielä aktiivisemmin huomioon? Keksitkö uuden tavan vaalia opiskelijakulttuuria tai ympäristöä?

On tullut aika palkita tämän vuoden 2022 aktiivisia järjestöjä. Oli se sitten oma järjestösi tai joku muu järjestö, jonka toimintaa olet kaukaata ihaillut. Se on nimittäin Hall of Fame 2022 -voittajien ehdottamisen aika!

No mikä ihmeen Hall of Fame? Hall of Fame on vuonna 2021 aloitettu perinne, jossa palkitaan järjestöjä eri kategorioissa. Kategorioihin valitaan voittajat, sekä kunniamaininnan ansainneet järjestöt. TYYn Hall of Fame on puinen iso taulu, jossa on messinkisillä laatoilla joka vuoden voittajat ja kategoriat. 

Kategoriat ovat tänä vuonna samat lukuunottamatta vaihtuvaa teemapalkintoa, joka on tänä vuonna "Vuoden ympäristöteko". Kategoriat vuodelle 2022 löytyvät tästä:

TYY International award

Koulutuspolitiikan edistäjä

Sosiaalipolitiikan edistäjä

Opiskelijakulttuurin edistäjä

Yhteisöllisin järjestö

Vaihtuva teemapalkinto 2022 – Vuoden ympäristöteko

Tarkemmat tiedot kategorioista sekä ehdottaminen löytyy tämän linkin takaa: https://link.webropolsurveys.com/S/FC698A78539B0192

Aikaa ehdottamiseen on maanantaihin 10.10. klo 12 asti. Voittajat tullaan julkaisemaan TYYn vuosijuhlaviikolla Järjestögaalassa 3.11.