CampusSportin ilmaiset kokeiluviikot 5.9.-18.9.2022

CampusSportin liikunta-aikataulun mukaiset tunnit ja vuorot alkavat ma 5.9.2022. Kahden ensimmäisen toimintaviikon ajan (5.9.-18.9.2022) liikuntavuoroille on avoimet ovet eli voit tulla tutustumaan palveluihimme maksutta. HUOM! Kaikki normaalikoulun liikuntavuorot on peruttu 9.9.-26.9.2022, koska salit ovat koulun omassa käytössä. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ei ole käytössä ennakkovarauksia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Tässä vielä tarkennuksia siihen, miten homma toimii.

– Saapuessasi liikuntatiloihin ilmoita CampusSportin liikuntatilavalvojalle mille tunnille olet tulossa. Liikuntatilavalvoja pitää kirjaa osallistujamäärästä ja ilmoittaa, mikäli tunti on jo täynnä.

Liikuntavuorojen maksimiosallistujamäärät:

  • Educariumin ison salin ryhmäliikuntatunnit: 60 hlöä
  • Educariumin voimistelusalin ryhmäliikuntatunnit: 20 hlöä
  • Educariumin palloiluvuorot: 18–25 hlöä
  • Sport Sirkan ryhmäliikuntatunnit: 20–25 hlöä, Bike-tunnit 30 hlöä
  • Normaalikoulun palloiluvuorot: 16–18 hlöä
  • Caribian vesijumpat: 30 hlöä
  • Sulkapallo: 12 hlöä (sulkapallon alkeet) tai 3 kenttää (muut sulkapallovuorot)
  • Padel: 6 hlöä

– Kokeiluviikkojen aikana paikkoja vuoroille aletaan jakaa tuntia ennen kyseisen vuoron alkua. Ethän tule jonottamaan paikkaa aikaisemmin. Päivän ensimmäisille vuoroille paikkoja aletaan jakaa 30 minuuttia ennen kyseisen vuoron alkamista. Aiempien vuosien perusteella kokeiluviikkojen tunnit eivät ole pääsääntöisesti tulleet täyteen, joten 20–30 minuuttia ennen saapuminen pitäisi riittää hyvin.

– Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta ehdit siirtyä liikuntasaliin ja hakea tarvittavat välineet ajoissa. Liikuntasalin ovi suljetaan tunnin alkaessa eikä sen jälkeen pääse enää sisään.

– Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen.

– Mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa, käy katsomassa CampusSportin Tilaesittelyt-sivulta ohjeet tiloihin kulkemisesta sekä kuvat sisäänkäynneistä.

Myös kaikille CampusSportin kuntosaleille on mahdollista päästä tutustumaan ennen liikuntamaksun maksamista. Kuntosalien tutustumismahdollisuus on tarjolla molemmilla avointen ovien viikoilla tiistaina ja torstaina klo 17–19. Kuntosaleilla on näinä ajankohtina paikalla liikuntatuutori, jolta voi kysellä tarkemmin kuntosaleista.

– HUOM! Mahdollisista tuntimuutoksista tiedotetaan CampusSportin nettisivujen uutisosiossa.