Terrakodin ja osakuntien avoimien ovien viikko

Tapahtuma-aika
Image
kuva terrakodin sisältä

Oletko kiinnostunut scifistä, fantasiasta tai kauhusta? Animesta tai mangasta? Rooli- tai konsolipelaamisesta? Haluaisitko ylipäätään viettää aikaasi mukavassa, poikkitieteellisessä mutta samanhenkisessä seurassa?

Yo-talo B:ssä toimivat osakunnat ja Terrakodin yhdistykset järjestävät 12.9.–18.9. toimintansa esittelemiseksi avoimien ovien päivät uusille ja vanhemmille opiskelijoille ja muille kiinnostuneille. Tervetuloa tutustumaan!

Terrakoti on toimisto ja kokoontumistila, jolla majailee viisi nörttikulttuuriin eri tavoin keskittynyttä harrastusjärjestöä sekä kattojärjestö Terrakoti.

Osakunnat ovat ylioppilaskunnan vanhimpia järjestöjä, jotka hallinnoivat mm. Osakuntasalia ja siellä esitteillä olevaa näyttävää vaakunakokoelmaa. Osakuntien jäsenistöt viettävät päivittäin vapaa-aikaansa salin läheisyydessä toimistoillaan ja toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan perinteikkäisiin yhdistyksiin avointen ovien viikolla.

Viikon ohjelma

Ma 12.9.: Klo 14–19, paikkana Osakuntasali ja Yo-talo B:n järjestötilat. Yhdistysten yhteinen päivä. Terrakoti ja osakuntien tilat avoinna, kaikkien yhdistysten toiminnan esittelyä.

Ke 14.9.: ANC (videopelit). Klo 13-17, paikkana Terrakoti.  Klo 17 alkaen rento hengailuilta videopelien parissa.

To 15.9.: Tutka & TSFS (scifi ja fantasia). Klo 12–17, paikkana Terrakoti. Klo 17 jälkeen viikoittainen Varjomafia-hengailuilta samassa paikassa.

Pe 16.9.: Senpai (anime ja manga) Klo 17, paikkana Terrakoti. Videoilta Fumetsu no Anata e / To your eternity.

Su 18.9.: Tyrmä (rooli- ja lautapelit). Klo 14-20, paikkana Kampuskappeli. Lautapeli-ilta ja mahdollisesti uusien roolipelikampanjoiden mainostamista.

Voit tulla vierailemaan tapahtumassa minä päivänä tahansa. Mikäli sinua kiinnostaa erityisesti jonkin seuran toiminta, kannattaa käynti ajoittaa päivään, jolloin sillä on päivystysvastuu, ja vastaavasti jos on kiinnostunut useammasta yhdistyksestä, on maanantai kätevin päivä.

Terrakoti, osakunnat ja Osakuntasali sijaitsevat Yo-talo B:ssä, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, Proffan kellarin naapurissa ja Assarin ullakon takana. Sisäänkäynti on vihreäseinäisessä talossa kyltin Osakuntasali ja B-talon 1. kerros alapuolella. Kampuskappeli on Yo-talo C:ssä, sen sisäänkäynti on Rehtorinpellonkadulta Yo-talojen pyöräparkin ja päiväkodin välistä.

Yhdistykset järjestävät pitkin syksyä aktiivisesti toimintaa, johon pääsee mukaan muutenkin, vaikka tämän viikon missaisikin. Niillä on myös aktiiviset Discord-palvelimet. Uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan!

Lisätietoa yhdistysten nettisivuilla ja somekanavilla. Useimmat yhdistyksistä ovat mukana myös Study in Turku -messuilla tiistaina 30.8. klo 10–16 ja Turun yliopiston Avajaiskarnevaaleilla tiistaina 6.9. klo 12–16.

Pandemia-ajasta oppineena, tulethan paikalle vain terveenä. 

Tapahtuma Facebookissa

Esteettömyydestä

Osakuntatilat ja Terrakoti sijaitsevat katutasossa eikä tiloissa ole portaita. Invavessaa tiloissa ei kuitenkaan ole (lähin Kampuskappelilla ja Assarin ullakko -opiskelijaravintolassa kulman takana).

Yhdistysten sivut

Terrakoti:

Academic Nintendo Club (ANC)

Turun anime- ja mangaseura Senpai

Turun Science Fiction Seura (TSFS)

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)

Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä

Lisätietoa koko Terrakodista

Osakunnat:

Satakuntalais-Hämäläinen osakunta (SHO)

Savo-Karjalainen osakunta (SKO)

SHO:n ja SKO:n yhteistyöjärjestö S-Osakunnat ry

Läheinen yhteistyökumppani Turun Pohjalainen osakunta (TPO)

 

Tervetuloa!