You are here

Yksärin ekat

| 17.01.2010

Päivyri pyörähti uudelle vuosikymmenelle, ja sen myötä TYYn toimistolla aloitti uusi hallitus. Uuden hallituksen valokuvaus oli viime torstaina, joten piakkoin nämä sivut saavat hieman uutta kuvasisältöä. Bongatkaa naamat. Näitä tyyppejä on lupa tulla vetämään hihasta ylioppilaskuntaan liittyvissä asioissa, kun kohdataan kampuksella tai Turun yöelämässä.

Vuoden 2010 hallitus on ensimmäinen uuden ylioppilaskunnan hallitus, mutta työ jatkuu pitkälti samoilla linjoilla kuin ennenkin. Hallitus pitää kokouksensa viikoittain aina torstaisaamuisin. Muina aikoina hoidetaan vaikuttamistyötä ja yhteyksiä yliopiston hallintoon, hallinnon opiskelijaedustajiin, yhteistyöjärjestöihin ja valtakunnan tasolle, TYYn omia valiokuntia unohtamatta. Tämän vuoden suuria asioita ovat esimerkiksi uuden yliopiston käynnisteleminen, opintotuen uudistus sekä YO-talojen etenevät remonttisuunnitelmat.

Te TYYläiset olette asettaneet meidät tänne hoitamaan asioitanne. Maksatte meille jopa kuukausittaista palkkiota. Me olemme täällä palvelemassa teitä. Älkää pelätkö kertoa, mitä haluatte meidän tekevän, joko edustajiston välityksellä tai suoraan. Hyvää vuotta 2010. Ollaan yhteydessä.