Hellyyden huone - maksa mitä haluat-näytös

Ajankohta
-

Tule rentoutumaan aisteja syleilevään teatteriesitykseen! Toisin sanoen: Tervetuloa hellyyden huoneeseen!

Hellyyden huone on nykyteatteriteos, joka käsittelee kosketusta, sen kaipuuta ja konkreettisia ehdotuksia hellyydenkipeyden lievittämiseksi.

Mitä jos kosketus olisi voimavaramme?

Millaista voisi olla hyvää tahtova kosketus tuttujen, kollegoiden, kavereiden, ystävien tai perheenjäsenten välillä? Millainen kosketussuhde ihmisellä voisi olla ympäröivään maailmaan?

Hellyyden huone kutsuu sinut paitsi pohtimaan näitä kysymyksiä, myös katsomaan ja kuulemaan hellyyden kertomuksia sekä kokeilemaan hienovaraisia kosketukseen liittyviä tekoja. Voit itse päättää, millä tavalla reagoit näihin ehdotuksiin – ketään ei vaadita osallistumaan.

Ytimessä moniäänisyys

Hellyyden huone on Noora Nessi Kääriäisen ja Selma Hopsun ensimmäinen yhteisohjaus. Projekti on osa Kääriäisen teatteri-ilmaisun ohjaajan opintoja Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa sekä Hopsun opintoja Jyväskylän yliopiston draamakasvatuksen ohjelmassa.

Työryhmä on koottu avoimella haulla turkulaisista harrastajista. Työtapana on niin kutsuttu devising eli esityksen käsikirjoitus on työstetty yhdessä työryhmän kanssa yhdessä ideoiden, keskustellen ja kokeillen.

Esitys on saanut inspiraationsa Pilvi Hyvärin sarjakuvasta Hellyydenkipeys, ja sen valmistamista on tukenut Turun teatterisäätiö.

ESITYSAIKATAULU
Ensi-ilta: Pe 1.12. klo 19.00

Muut esitykset:
Su 3.12. klo 15
Ma 4.12. klo 19
Pe 8.12. klo 19 (maksa mitä haluat -näytös)
La 9.12. klo 19
Su 10.12. klo 15
Ke 13.12. klo 19
Pe 15.12. klo 19
La 16.12 klo 15

Esityksen kesto on noin tunti ilman väliaikaa.

Jokaisen esityksen jälkeen tarjolla on kuumaa juotavaa, vapaamuotoista seurustelua ja vapaaehtoisia esityksen teemoihin liittyviä tehtäviä.

LIPUT
Ennakkoon 20 € / 12 €
Ovelta 24 € / 16 €
Kannatuslippu 35 €
Alennusryhmät: opiskelija, varusmies, eläkeläinen, työtön, vähävarainen

LIPPUKAUPPAAN

Ryhmäliput (yli 10 henkilöä) sähköpostitse: info@turunylioppilasteatteri.fi.
Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Smartum-kulttuuriseteleillä. Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esitystä.

TYÖRYHMÄ
Ohjaus: Noora Nessi Kääriäinen & Selma Hopsu
Tuottaja: Olavi Partanen
Äänisuunnittelu: Tuukka Remes
Valosuunnittelu: Tuomas Vainionpää
Lavastus ja rekvisiitta: Sofia Karplund
Puvustus: Venla Ahosola
Graafikko: Kaisa Viitasalo
Esiintyjät: Janos Honkonen, Jii Vennala, Johanna Köykkä, Juha-Petri Salmi, Juki Rekko, Julia Virtanen, Konsta Leskelä, Onerva Kivirauma, Rei Räikkönen, Seija Taskinen