Olet täällä

Työntekijät

Jaa +

Käyttäjän tyy-paasihteeri kuva
Pääsihteeri

Petra Peltonen

tyy-paasihteeri@utu.fi
puh.
+358 40 055 1931

Pääsihteeri toimii muun henkilöstön esihenkilönä ja hoitaa ylioppilaskunnan taloutta ja hallinnollisia asioita sekä huolehtii siitä että asiat tapahtuvat TYYssä ajallaan. Pääsihteeri toimii myös edustajiston kokousten sihteerinä sekä valvoo koko organisaation toimivuutta.

Käyttäjän tyy-tiedottaja kuva
Viestintäasiantuntija

Frida Pessi

tyy-viestintaasiantuntija@utu.fi
puh.
+358 44 796 1077

Viestintäasiantuntija vastaa TYYn viestinnästä. Viestintäasiantuntija koordinoi TYYn www-sivujen, sosiaalisen median kanavien, uutiskirjeiden ja printtimateriaalien sisällöntuotantoa, vastaa mediaviestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä sekä kehittää TYYn viestintää yhdessä työntekijöiden ja hallituksen kanssa.

Käyttäjän tyy-jarjestoasiantuntija kuva
Järjestö- ja hallintoasiantuntija

Lauri Lahoniitty

tyy-jarjestoasiantuntija@utu.fi
puh.
+358 44 796 1065

Järjestö- ja hallintoasiantuntija hoitaa järjestöasioita ja avustaa pääsihteeriä ylioppilaskunnan hallinnollisissa tehtävissä. Hänen puoleensa voi kääntyä missä tahansa järjestöjä koskevissa kysymyksissä. Järjestöasiantuntijalta saa apua monenlaisissa yhdistysoikeudellisissa ja -taloudellisissa asioissa, sekä esimerkiksi toiminta- ja projektiavustushakemuksiin liittyvissä kysymyksissä. Järjestöasiantuntija järjestää lisäksi järjestötoimijoille ja tuutoreille koulutuksia.

Käyttäjän tyy-kvsihteeri kuva
Kansainvälisten asioiden asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Satu Nurmi

tyy-internationalspecialist@utu.fi
puh.
+358 44 796 1063

Kansainvälisten asioiden asiantuntija eli kv-asiantuntija on nimikkeensä mukaisesti asiantuntija kansainvälisyyteen ja kehitysyhteistyöhön liittyvissä asioissa. Kv-asiantuntija järjestää kv-tuutoreiden koulutuksen yhdessä yliopiston kanssa, neuvoo kansainvälisiä opiskelijoita ja koordinoi TYYn kehitysyhteistyöhankkeita. Kv-asiantuntijan puoleen voi kääntyä aina, jos on kysyttävää kansainvälisistä asioista, esimerkiksi vaihtoon lähtemisestä.

Kv-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Käyttäjän tyy-soposihteeri kuva
Sosiaalipoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Ville Ritola

tyy-sopoasiantuntija@utu.fi
puh.
+358 44 796 1078

Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii alansa toimintaryhmien yhdyshenkilönä ja huolehtii sosiaalipolitiikan ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija neuvoo, kun et tiedä kenen puoleen kääntyä niissä kysymyksissä, jotka liittyvät mm. toimeentuloon. Sosiaalipoliittiselta asiantuntijalta saat lisätietoa opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksista ja toiminnasta sosiaalipolitiikan ja hyvinvoinnin alueilla.

Sopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Käyttäjän tyy-koposihteeri kuva
Koulutuspoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Joni Kajander

tyy-kopoasiantuntija@utu.fi
puh.
+358 44 796 1064

Koulutuspoliittinen asiantuntija eli kopo-asiantuntija hoitaa opiskelijan oikeuksien valvontaan liittyviä asioita. Jos tuntuu siltä, että olet joutunut esimerkiksi opintosuoritusten tai tutkielman arvostelussa tai muussa opintoihin tai ohjaukseen liittyvässä asiassa epäoikeudenmukaisen kohtelun uhriksi, kopo-asiantuntija on oikea ihminen auttamaan sinua. Ainejärjestöjen opinto- ja kopo-vastaaville kopo-asiantuntijoille on myös tarjottavana runsaasti apua ja hyödyllisiä vinkkejä evääksi laitoksilla tehtävään vaikuttamistyöhön.

Kopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Käyttäjän tyy-tapahtumatuottaja kuva
Tapahtumatuottaja

Laura Forsman

tyy-tapahtumatuottaja@utu.fi
puh.
+358447804311

Tapahtumatuottajan vastuulla on TYYn traditiotapahtumien järjestäminen. Perinteisiä TYYn tapahtumia ovat muun muassa vapun lakitus, itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja ylioppilaskunnan vuosijuhlat. 

Vuokratilojen hoitaja

Tero Ahlgren

tyy-tilavastaava@utu.fi
Gsm.
0447961061

Vastaa ylioppilaskunnan vuokratiloista, niiden kunnosta ja kehittämisestä. Vastuutilat: TYYn sauna, Vähä-Heikkilä ja Q-talo.

Käyttäjän tyy-taloussihteeri kuva
Taloussihteeri

Tuulikki Grönholm

tyy-taloussihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1076

Taloussihteeri hoitaa ylioppilaskunnan taloushallinnon tehtäviä: kirjanpitoa, reskontria, laskutusta, laskujen maksua ja palkkoja sekä näihin liittyviä ilmoituksia, tilityksiä, todistuksia ja perintäasioita.

Käyttäjän tyy-toimistosihteeri kuva
Toimistosihteeri

Pirjo Saarni

tyy-kanslia@utu.fi
puh.
+358 44 796 1067

Toimistosihteeri hoitaa TYYn kansliaa (Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4 A,  1. krs, auki ma-ke & pe 10-11 ja 12-14, to 12-15). Häneltä saat opiskelijakortit, TYY-tuotteet sekä muut kanslian palvelut.

Turun ylioppilaslehden päätoimittaja

Teemu Perhiö

tyl-paatoimittaja@utu.fi
Gsm.
+358 45 356 4517

Päätoimittaja vastaa Turun ylioppilaslehden journalistisesta linjasta. Hän toimittaa lehden sisällön ja hoitaa hallinnollisia asioita yhdessä lehden johtokunnan kanssa. Päätoimittajaan voit olla yhteydessä, mikäli haluat kirjoittaa lehteen, kertoa juttuvinkin tai antaa palautetta.

Käyttäjän tyy-opiskelijasihteeri kuva
Opiskelijasihteeri (Raumalla)

Jenni Laaksonen

tyy-opiskelijasihteeri@utu.fi
puh.
+358 45 356 4510

Rauman opiskelijasihteeri huolehtii Turun yliopiston Rauman toimipisteessä TYYn palveluista. Häneltä voit tiedustella mm. Rauman opiskelijoiden opiskelijakorteista ja lukuvuositarroista. Opiskelijasihteeri toimii myös linkkinä Rauman ja Turun välillä TYYn asioista tiedottamisessa, ja hänen puoleensa voit kääntyä, jos haluat tietää jotain Rauman toimipisteeseen tai raumalaisiin opiskelijoihin liittyvistä asioista.

Käyttäjän startingpackage kuva
Starting Package Coordinator

Topu Akhand

startingpackage@utu.fi

Starting Package Coordinator takes care of the Starting Package Storage and plans the information about the packages. Packages are offered to exchange students.

www.tyy.fi/startingpackage

 

Viimeksi päivitetty: 27.02.2020 klo 10:57