Olet täällä

Työntekijät

Jaa +

Pääsihteeri

Rauli Elenius

tyy-paasihteeri@utu.fi
puh.
+358 40 055 1931

Pääsihteeri toimii muun henkilöstön esihenkilönä ja hoitaa ylioppilaskunnan taloutta ja hallinnollisia asioita sekä huolehtii siitä että asiat tapahtuvat TYYssä ajallaan. Pääsihteeri toimii myös edustajiston kokousten sihteerinä sekä valvoo koko organisaation toimivuutta.

Tiedottaja

Frida Pessi

tyy-tiedottaja@utu.fi
puh.
+358 44 796 1077

Tiedottaja tuottaa TYYn viestintää. Tiedottaja koordinoi TYYn www-sivujen, sosiaalisen median kanavien, uutiskirjeiden ja printtimateriaalien tuotantoa sekä vastaa mediatiedotuksesta ja visuaalisesta ilmeestä.

Järjestö- ja hallintoasiantuntija

Aino Pohjanvirta

tyy-jarjestosihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1065

Järjestö- ja hallintoasiantuntija hoitaa järjestöasioita ja avustaa pääsihteeriä ylioppilaskunnan hallinnollisissa tehtävissä. Hänen puoleensa voi kääntyä missä tahansa järjestöjä koskevissa kysymyksissä. Järjestöasiantuntijalta saa apua monenlaisissa yhdistysoikeudellisissa ja -taloudellisissa asioissa, sekä esimerkiksi toiminta- ja projektiavustushakemuksiin liittyvissä kysymyksissä. Järjestöasiantuntija järjestää lisäksi järjestötoimijoille ja tuutoreille koulutuksia.

Kansainvälisten asioiden asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Satu Nurmi

tyy-kvsihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1063

Kansainvälisten asioiden asiantuntija eli kv-asiantuntija on nimikkeensä mukaisesti asiantuntija kansainvälisyyteen ja kehitysyhteistyöhön liittyvissä asioissa. Kv-asiantuntija järjestää kv-tuutoreiden koulutuksen yhdessä yliopiston kanssa, neuvoo kansainvälisiä opiskelijoita ja koordinoi TYYn kehitysyhteistyöhankkeita. Kv-asiantuntijan puoleen voi kääntyä aina, jos on kysyttävää kansainvälisistä asioista, esimerkiksi vaihtoon lähtemisestä.

Kv-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Sosiaalipoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Ville Ritola

tyy-soposihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1078

Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii alansa toimintaryhmien yhdyshenkilönä ja huolehtii sosiaalipolitiikan ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija neuvoo, kun et tiedä kenen puoleen kääntyä niissä kysymyksissä, jotka liittyvät mm. toimeentuloon. Sosiaalipoliittiselta asiantuntijalta saat lisätietoa opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksista ja toiminnasta sosiaalipolitiikan ja hyvinvoinnin alueilla.

Sopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Koulutuspoliittinen asiantuntija, häirintäyhdyshenkilö

Joni Kajander

tyy-koposihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1064

Koulutuspoliittinen asiantuntija eli kopo-asiantuntija hoitaa opiskelijan oikeuksien valvontaan liittyviä asioita. Jos tuntuu siltä, että olet joutunut esimerkiksi opintosuoritusten tai tutkielman arvostelussa tai muussa opintoihin tai ohjaukseen liittyvässä asiassa epäoikeudenmukaisen kohtelun uhriksi, kopo-asiantuntija on oikea ihminen auttamaan sinua. Ainejärjestöjen opinto- ja kopo-vastaaville kopo-asiantuntijoille on myös tarjottavana runsaasti apua ja hyödyllisiä vinkkejä evääksi laitoksilla tehtävään vaikuttamistyöhön.

Kopo-asiantuntija toimii myös opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä, johon voi ottaa yhteyttä, jos on kohdannut häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Kaikki keskustelut mahdollisesti hankalista tilanteista ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Tapahtumatuottaja

Anja Karppinen

anja.karppinen@utu.fi
Gsm.
+358 44 575 0368

Tapahtumatuottaja tuottaa TYYn opiskelijakulttuuria ja perinnetapahtumia yhteistyössä hallituksen kulttuurivastaavan kanssa.

Taloussihteeri

Tuulikki Grönholm

tyy-taloussihteeri@utu.fi
puh.
+358 44 796 1076

Taloussihteeri hoitaa ylioppilaskunnan taloushallinnon tehtäviä: kirjanpitoa, reskontria, laskutusta, laskujen maksua ja palkkoja sekä näihin liittyviä ilmoituksia, tilityksiä, todistuksia ja perintäasioita.

Toimistosihteeri

Pirjo Saarni

tyy-kanslia@utu.fi
puh.
+358 44 796 1067

Toimistosihteeri hoitaa TYYn kansliaa (Turun yliopiston opiskelija- ja hakijapalvelut, päärakennus,  1. krs, auki 12-14). Häneltä saat opiskelijakortit, TYY-tuotteet sekä muut kanslian palvelut.

Turun ylioppilaslehden päätoimittaja

Nella Keski-Oja

tyl-paatoimittaja@utu.fi
Gsm.
+358 45 356 4517

Päätoimittaja vastaa Turun ylioppilaslehden journalistisesta linjasta. Hän toimittaa lehden sisällön ja hoitaa hallinnollisia asioita yhdessä lehden johtokunnan kanssa. Päätoimittajaan voit olla yhteydessä, mikäli haluat kirjoittaa lehteen, kertoa juttuvinkin tai antaa palautetta.

Opiskelijasihteeri (Raumalla)

Aleksi Tupasela

tyy-opiskelijasihteeri@utu.fi
puh.
+358 45 356 4510

Rauman opiskelijasihteeri huolehtii Turun yliopiston Rauman toimipisteessä TYYn palveluista. Häneltä voit tiedustella mm. Rauman opiskelijoiden opiskelijakorteista ja lukuvuositarroista. Opiskelijasihteeri toimii myös linkkinä Rauman ja Turun välillä TYYn asioista tiedottamisessa, ja hänen puoleensa voit kääntyä, jos haluat tietää jotain Rauman toimipisteeseen tai raumalaisiin opiskelijoihin liittyvistä asioista.

Postiosoite:
Opiskelijasihteeri / Aleksi Tupasela
Turun yliopiston ylioppilaskunta
Satamakatu 5
26100 Rauma

Starting Package Coordinator

Topu Akhand

startingpackage@utu.fi

Starting Package Coordinator takes care of the Starting Package Storage and plans the information about the packages. Packages are offered to exchange students.

www.tyy.fi/startingpackage

 

Viimeksi päivitetty: 16.11.2017 klo 15:17