Olet täällä

Johto- ja toimikunnat

Jaa +

Edustajisto ja hallitus voivat valita alaisuuteensa toimikuntia hoitamaan tiettyä tehtävää tai projektia. Pysyviä edustajiston toimikuntia ovat mm. taloustoimikunta, valintatoimikunta ja ansiolautakunta. Hallituksen alaisuudessa toimii mm. siivet ja saavutettavuustyöryhmä. Tämän hetkisten toimikuntien kokoonpanot löydät täältä.

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävänä on valvoa ylioppilaskunnan taloutta. Kaikki laajempaa taloudellista merkitystä ylioppilaskunnalle sisältävät päätökset kulkevat taloustoimikunnan kautta ennen edustajistoon tuloaan ja toimikunta antaa niistä edustajistolle lausuntonsa. Taloustoimikunta toimii myös ylioppilaskunnan liiketoimintaa hoitavan Universtas oy:n yhtiökokouksena. Universtas Oy:n kautta TYY omistaa mm. 51 % yliopistoalueen kahvila- ja ruokalatoimintaa harjoittavasta Unicasta.

Taloustoimikunnan jäsenet:
Eemil Säynäslahti, puheenjohtaja
Helmer Haapala
Johanna Malin
Aleksi Nikkanen
Olli-Pekka Paasivirta
Onni-Pekka Simola
Juha Sunikka

Turun ylioppilaslehden johtokunta

Tylkkärin johtokunta käyttää yleistä toimivaltaa lehden suhteen. Ensisijaisesti johtokunta valvoo lehden taloutta, jakelua ja painatusta sekä valitsee sille siviilipalvelusmies-toimittajan vuosittain. Päätoimittajaa valittaessa johtokunta tekee edustajistolle esityksen valinnasta.

Johtokunta valmistelee esityksen sekä lehden budjetista että toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle. Käytännössä johtokunnan tehtävänä on seurata lehden kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä edustajiston puolesta.

Turun ylioppilaslehden johtokunnan jäsenet 2019:

Jussi Väätäinen, puheenjohtaja
Saara Gratschev                    
Katariina Kökkö                    
Joel Nurmi                             
Venla Nurminen                  
Samuli Raikunen                  
Juho Tuure   

Elokuvatoimikunta

TYYn elokuvatoimikunta toimii elokuvakerho Kinokoplan hallituksena. Kinokopla on Turun yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kaikille avoin elokuvakerho, joka on toiminut vuodesta 1965. Kinokoplan kaksi vuosittaista pääsarjaa esittelevät monipuolisesti eri maiden elokuvia.

Esityspaikkana toimii kulttuurikeskus Logomo (Köydenpunojankatu 14). Elokuvasarjojen lisäksi kerho järjestää kaikenlaisia elokuva-aiheisia tapahtumia ja julkaisee Zoom-elokuvalehteä. Lue lisää Kinokoplan toiminnasta TÄÄLTÄ.

Elokuvatoimikunnan jäsenet 2019:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Sampo Bergman
Konsta Kauranen
Maiju Korkealaakso
Ville Kukkonen
Sanni Kumpu
Fredrika Lahdenranta
Mira Laine
Tuomo Marttila
Sanni Puumala
Anni Varis

Avustustoimikunta

Avustustoimikunta käsittelee toiminta-avustukset ja tekee esityksen niiden jaosta TYYn hallitukselle.

Avustustoimikunnan jäsenet 2019:

Ville Keränen, puheenjohtaja         
Inari Harjuniemi
Jenni Jäntti
Iiris Komulainen
Katariina Kökkö
Henna-Riikka Lahtinen
Niklas Luomala
Venla Nurminen
Camilla Saarinen
Olli Saarinen
Sauli Seittenranta

Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta hoitaa joka toinen vuosi järjestettävien TYYn edustajistovaalien käytännön järjestelyitä. Se päättää esimerkiksi vaalipäivät ja vaalien virallisen ilmeen. Vaalien aikana keskusvaalilautakunta valvoo vaalitoimitusta sekä ylläpitää vaalirauhaa. Vaalien jälkeen sen tehtävänä on laskea äänet ja julkistaa tulokset. Keskusvaalilautakunnan jäsenet eivät voi asettua ehdolle edustajistovaaleissa.

Keskusvaalilautakunnan jäsenet 2019:

Sanni Soilampi, puheenjohtaja
Tero Ahlgren
Rauli Elenius
Inari Harjuniemi
Tiina Nokelainen
Iina Ryhtä
Miika Tiainen

Viimeksi päivitetty: 01.10.2019 klo 16:37