Edustajisto ja hallitus voivat valita alaisuuteensa toimikuntia hoitamaan tiettyä tehtävää tai projektia. Pysyviä edustajiston toimikuntia ovat mm. taloustoimikunta, valintatoimikunta ja ansiolautakunta. Hallituksen alaisuudessa toimii mm. siivet ja saavutettavuustyöryhmä. Tämän hetkisten toimikuntien kokoonpanot löydät täältä.

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävänä on valvoa ylioppilaskunnan taloutta. Kaikki laajempaa taloudellista merkitystä ylioppilaskunnalle sisältävät päätökset kulkevat taloustoimikunnan kautta ennen edustajistoon tuloaan ja toimikunta antaa niistä edustajistolle lausuntonsa. Taloustoimikunta toimii myös ylioppilaskunnan liiketoimintaa hoitavan Universtas oy:n yhtiökokouksena. Universtas Oy:n kautta TYY omistaa mm. 51 % yliopistoalueen kahvila- ja ruokalatoimintaa harjoittavasta Unicasta.

Taloustoimikunnan jäsenet:

Lauri Toivola, puheenjohtaja
Otto Elomäki
Joona Keski-Luoma
Aleksi Kokkonen
Paula Pättikangas
Sini Toivola
Anton Venäläinen

Turun ylioppilaslehden johtokunta

Tylkkärin johtokunta käyttää yleistä toimivaltaa lehden suhteen. Ensisijaisesti johtokunta valvoo lehden taloutta, jakelua ja painatusta sekä valitsee sille siviilipalvelusmies-toimittajan vuosittain. Päätoimittajaa valittaessa johtokunta tekee edustajistolle esityksen valinnasta.

Johtokunta valmistelee esityksen sekä lehden budjetista että toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle. Käytännössä johtokunnan tehtävänä on seurata lehden kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä edustajiston puolesta.

Turun ylioppilaslehden johtokunnan jäsenet 2020:

Veera Peltonen, puheenjohtaja
Iiris Komulainen
Milla Malin
Jeremi Nyyssönen
Aaro Tarvainen
Arvi Tolvanen
Jukka Väisänen

Elokuvatoimikunta

TYYn elokuvatoimikunta toimii elokuvakerho Kinokoplan hallituksena. Kinokopla on Turun yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kaikille avoin elokuvakerho, joka on toiminut vuodesta 1965. Kinokoplan kaksi vuosittaista pääsarjaa esittelevät monipuolisesti eri maiden elokuvia.

Esityspaikkana toimii kulttuurikeskus Logomo (Köydenpunojankatu 14). Elokuvasarjojen lisäksi kerho järjestää kaikenlaisia elokuva-aiheisia tapahtumia ja julkaisee Zoom-elokuvalehteä. Lue lisää Kinokoplan toiminnasta TÄÄLTÄ.

Elokuvatoimikunnan jäsenet 2020:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Mimosa Jaskari
Petteri Kalin
Konsta Kauranen
Nora Khelif
Ville Kukkonen
Sanni Kumpu
Fredu Lahdenranta
Sandra Marjamäki
Tuomo Marttila
Oskari Pekonen
Tiina Peltonen

Avustustoimikunta

Avustustoimikunta käsittelee toiminta-avustukset ja tekee esityksen niiden jaosta TYYn hallitukselle.

Avustustoimikunnan jäsenet 2020:

Samuli Tähtinen, puheenjohtaja
Sara Heino
Joonas Jormalainen
Katariina Juhakoski
Tuomas Kankare
Juuso Kollin
Niklas Luomala
Valtteri Räty
Juho Taskinen
Roosa Ulkuniemi
Eero Valkama