Edustajisto ja hallitus voivat valita alaisuuteensa toimikuntia hoitamaan tiettyä tehtävää tai projektia. Pysyviä edustajiston toimikuntia ovat mm. taloustoimikunta, valintatoimikunta ja ansiolautakunta. Hallituksen alaisuudessa toimii mm. siivet. Tämän hetkisten toimikuntien kokoonpanot löydät täältä.

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävänä on valvoa ylioppilaskunnan taloutta. Kaikki laajempaa taloudellista merkitystä ylioppilaskunnalle sisältävät päätökset kulkevat taloustoimikunnan kautta ennen edustajistoon tuloaan ja toimikunta antaa niistä edustajistolle lausuntonsa. Taloustoimikunta toimii myös ylioppilaskunnan liiketoimintaa hoitavan Universtas oy:n yhtiökokouksena. Universtas Oy:n kautta TYY omistaa mm. 51 % yliopistoalueen kahvila- ja ruokalatoimintaa harjoittavasta Unicasta.

Taloustoimikunnan jäsenet:

Elmo Martela, puheenjohtaja
Mari van den Berg
Joonas Jormalainen
Lauri Orava
Jami Salonen
Samuli Tähtinen
Aino Virolainen

Turun ylioppilaslehden johtokunta

Tylkkärin johtokunta käyttää yleistä toimivaltaa lehden suhteen. Ensisijaisesti johtokunta valvoo lehden taloutta, jakelua ja painatusta sekä valitsee sille siviilipalvelusmies-toimittajan vuosittain. Päätoimittajaa valittaessa johtokunta tekee edustajistolle esityksen valinnasta.

Johtokunta valmistelee esityksen sekä lehden budjetista että toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle. Käytännössä johtokunnan tehtävänä on seurata lehden kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä edustajiston puolesta.

Turun ylioppilaslehden johtokunnan jäsenet:

Elisa Hyvärinen, puheenjohtaja
Antti Hakamaa
Laura Kallio
Ville Karppi
Santeri Kauppinen
Sara Nyman
Valtteri Vuori

Elokuvatoimikunta

TYYn elokuvatoimikunta toimii elokuvakerho Kinokoplan hallituksena. Kinokopla on Turun yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kaikille avoin elokuvakerho, joka on toiminut vuodesta 1965. Kinokoplan kaksi vuosittaista pääsarjaa esittelevät monipuolisesti eri maiden elokuvia.

Esityspaikkana toimii kulttuurikeskus Logomo (Köydenpunojankatu 14). Elokuvasarjojen lisäksi kerho järjestää kaikenlaisia elokuva-aiheisia tapahtumia ja julkaisee Zoom-elokuvalehteä. Lue lisää Kinokoplan toiminnasta TÄÄLTÄ.

Elokuvatoimikunnan jäsenet:

Elias Hakulinen
Onna Honkanen
Elina Järvinen
Ville Kukkonen
Miikka Kärkkäinen
Julia Laukkanen
Sandra Marjamäki
Tuomo Marttila
Joonatan Nikkinen
Axel Ojala
Oskari Pekonen
Kalle Toivonen
Saana Vaissalo

Avustustoimikunta

Avustustoimikunta käsittelee toiminta-avustukset ja tekee esityksen niiden jaosta TYYn hallitukselle.

Avustustoimikunnan jäsenet:

Veera Pajunen, puheenjohtaja
Linda Broere
Triinu Grün
Niina Kallio
Roosa Kesti
Saarni Kevätluoto
Ville Lahtinen
Aino Räike
Julia Siimento
Siiri Simola
Salla Wiklund