Edustajisto ja hallitus voivat valita alaisuuteensa toimikuntia hoitamaan tiettyä tehtävää tai projektia. Pysyviä edustajiston toimikuntia ovat mm. taloustoimikunta, valintatoimikunta ja ansiolautakunta. Hallituksen alaisuudessa toimii mm. siivet ja saavutettavuustyöryhmä. Tämän hetkisten toimikuntien kokoonpanot löydät täältä.

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävänä on valvoa ylioppilaskunnan taloutta. Kaikki laajempaa taloudellista merkitystä ylioppilaskunnalle sisältävät päätökset kulkevat taloustoimikunnan kautta ennen edustajistoon tuloaan ja toimikunta antaa niistä edustajistolle lausuntonsa. Taloustoimikunta toimii myös ylioppilaskunnan liiketoimintaa hoitavan Universtas oy:n yhtiökokouksena. Universtas Oy:n kautta TYY omistaa mm. 51 % yliopistoalueen kahvila- ja ruokalatoimintaa harjoittavasta Unicasta.

Taloustoimikunnan jäsenet:

Lauri Toivola, puheenjohtaja
Otto Elomäki
Joona Keski-Luoma
Aleksi Kokkonen
Paula Pättikangas
Sini Toivola
Anton Venäläinen

Turun ylioppilaslehden johtokunta

Tylkkärin johtokunta käyttää yleistä toimivaltaa lehden suhteen. Ensisijaisesti johtokunta valvoo lehden taloutta, jakelua ja painatusta sekä valitsee sille siviilipalvelusmies-toimittajan vuosittain. Päätoimittajaa valittaessa johtokunta tekee edustajistolle esityksen valinnasta.

Johtokunta valmistelee esityksen sekä lehden budjetista että toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle. Käytännössä johtokunnan tehtävänä on seurata lehden kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä edustajiston puolesta.

Turun ylioppilaslehden johtokunnan jäsenet 2021:

Elisa Hyvärinen, puheenjohtaja
Teemu Helenius
Ilmari Immonen
Olli Laaksoaho
Otso Norblad
Aaro Tarvainen
Arvi Tolvanen

Elokuvatoimikunta

TYYn elokuvatoimikunta toimii elokuvakerho Kinokoplan hallituksena. Kinokopla on Turun yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä kaikille avoin elokuvakerho, joka on toiminut vuodesta 1965. Kinokoplan kaksi vuosittaista pääsarjaa esittelevät monipuolisesti eri maiden elokuvia.

Esityspaikkana toimii kulttuurikeskus Logomo (Köydenpunojankatu 14). Elokuvasarjojen lisäksi kerho järjestää kaikenlaisia elokuva-aiheisia tapahtumia ja julkaisee Zoom-elokuvalehteä. Lue lisää Kinokoplan toiminnasta TÄÄLTÄ.

Elokuvatoimikunnan jäsenet 2021:

Oona Honkanen
Mimosa Jaskari
Elina Järvinen
Konsta Kauranen
Nora Khelif
Ville Kukkonen
Julia Laukkanen
Sandra Marjamäki
Tuomo Marttila
Axel Ojala
Oskari Pekonen
Saana Vaissalo

Avustustoimikunta

Avustustoimikunta käsittelee toiminta-avustukset ja tekee esityksen niiden jaosta TYYn hallitukselle.

Avustustoimikunnan jäsenet 2021:

Samuli Tähtinen, puheenjohtaja
Lauri Heinonen
Sara Heino
Tiina Nokelainen
Katri Kiurujoki
Suvi Kilpi-järvi
Jami Salonen
Mikko Kiippa
Katariina Juhakoski
Jeremi Nyyssönen
Camilla Saarinen