Olet täällä

Yritysyhteistyö

Jaa +

Yritysyhteistyötä ja opiskelijaetuja

TYY harjoittaa yritysyhteistyötä, jonka tavoitteena on ylioppilaskunnan talouden tukeminen sekä palveluiden ja etujen hankkiminen opiskelijoille ja ylioppilaskunnalle. Yritysten on yhteistyön kautta mahdollista kehittää myönteistä julkisuuskuvaa ja tavoittaa merkittävä määrä opiskelijoita ja kaupunkilaisia. Yhteistyötä tehdään laajasti, mutta vain niillä ylioppilaskunnan toiminnan osa-alueilla, joille se soveltuu. Yritysyhteistyön linjat määritellään edustajiston hyväksymässä asiakirjassa.

Nykyiset pääyhteistyökumppanit

Lähitapiolan logo

Turun Seudun OP

 

 

 

 

 

 

 

 

Yökerho Vegasin logo

 

 

 

Opiskelijaetuja Turussa

opiskelijankaupunki.fi

 

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä TYYn kanssa tai näkyvyydestä TYYn tapahtumissa?

TYY on 15 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijajäsenellään Suomen kolmanneksi suurin ylioppilaskunta, jonka toiminta tavoittaa opiskelijoita Turussa, Porissa ja Raumalla. Opiskelijoiden edunvalvonnan ja muiden tehtäviensä lisäksi TYY huolehtii opiskelijaperinteiden ylläpitämisestä järjestämällä tapahtumia, joilla on Turun kaupunginkuvassa suuri näkyvyys.

TYY tarjoaa yhteistyökumppaneilleen näkyvyyttä ylioppilaskunnan tapahtumissa ja viestimissä sekä mahdollisuutta asiakashankintakampanjoihin. Yhteistyön muodoista sovitaan jokaisen yhteistyökumppanin kanssa erikseen yhteistyökumppanin tarpeiden mukaan. Yhteistyö voi olla pelkästään yksittäisiin tapahtumiin sidottua tai muodoltaan laajempaa yhteistyötä. Laajaan yhteistyöhön osallistuvilla pääyhteistyökumppaneilla on yksinoikeus näkyvyyteen omalla toimialallaan.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista saa TYYn hallituksen yritysyhteistyövastaavalta (tyy-ay@utu.fi) tai pääsihteeri Rauli Eleniukselta (tyy-paasihteeri@utu.fi). Yksittäisiä tapahtumia koskevien yhteistyömahdollisuuksien osalta kannattaa olla yhteydessä hallituksen opiskelijakulttuurivastaavaan (tyy-ay@utu.fi).

Viimeksi päivitetty: 24.05.2017 klo 16:36