Turun yliopiston ylioppilaskunta järjestää uusille opiskelijoille lukuvuoden alussa TYY-kierroksia, joissa kerrotaan tiiviissä paketissa tietoa TYYn toiminnasta ja palveluista sekä kierretään ylioppilaskunnan tiloissa. Uutena aiheena kierroksilla ovat opiskelijoiden jaksamisen ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvät aiheet, jotka ovat vuonna 2021 pilotoidun Mielen päällä -tukiopiskelijatoiminnan ydintä.

Tuutori, ilmoita ryhmäsi TYY-kierrokselle!

TYY-kierrokset järjestetään Ylioppilastaloilla syksyn alkuviikkoina. Tuutorin vastuullisena tehtävänä on huolehtia ajan varaamisesta ja ryhmänsä tuomisesta kierrokselle.

Varaus tehdään sähköisen varauskalenterin kautta osoitteessa: https://tyy.youcanbook.me/

Varausjärjestelmän kautta varattavat kierrokset ovat vain suomeksi. Kansainvälisille ryhmille järjestetään myös kierroksia alkusyksyn aikana. 

Kierrokseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Tasatunnein alkavat kierrokset järjestetään Turku-salissa (Yo-talo A, 2. kerros).

Yksi tuutori voi ilmoittaa useamman ryhmän kerralla kierrokselle, ja saman ajan voi varata useampi ryhmä myös eri oppiaineista. Yhdelle kierrokselle mahtuu enintään 30 henkilöä.

Kierros tulee varata viimeistään kahta päivää ennen kierrosaikaa. Peruutus tai ajan siirtäminen onnistuu varauskalenterin kautta vuorokautta ennen kierroksen alkua. Ilmoittautumisesta lähetetään hyväksymisviesti sähköpostilla.

Kysyttävää?

Kaikkiin kysymyksiin ja pulmiin vastaa TYY-kierrosten sähköpostiosoite tyyjarjestosihteeri@gmail.com.l