Turun yliopiston ylioppilaskunta järjestää uusille opiskelijoille lukuvuoden alussa TYY-kierroksia, joissa kerrotaan tiiviissä paketissa tietoa TYYn toiminnasta ja palveluista sekä kierretään ylioppilaskunnan tiloissa.

Tuutori, ilmoita ryhmäsi TYY-kierrokselle!

TYY-kierrokset järjestetään Ylioppilastaloilla syksyn alkuviikkoina. Tuutorin vastuullisena tehtävänä on huolehtia ajan varaamisesta ja ryhmänsä tuomisesta kierrokselle.

Varaus tehdään sähköisen varauskalenterin kautta osoitteessa: https://tyy.youcanbook.me/

Varausjärjestelmän kautta varattavat kierrokset ovat vain suomeksi. Kansainvälisille ryhmille järjestetään myös kierroksia alkusyksyn aikana. Jos haluat varata englanninkielisen kierroksen, laita viestiä osoitteeseen tyy-internationalspecialist@utu.fi.

Kierrokseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Tasatunnein alkavat kierrokset järjestetään Turku-salissa (Yo-talo A, 2. kerros).

Yksi tuutori voi ilmoittaa useamman ryhmän kerralla kierrokselle, ja saman ajan voi varata useampi ryhmä myös eri oppiaineista. Yhdelle kierrokselle mahtuu enintään 30 henkilöä.

Kierros tulee varata viimeistään kahta päivää ennen kierrosaikaa. Peruutus tai ajan siirtäminen onnistuu varauskalenterin kautta vuorokautta ennen kierroksen alkua. Saat varauksestasi vahvistusviestin ja tarkemmat lisäohjeet sähköpostiisi, kun olemme hyväksyneet varauksesi. Huomaathan, että kesäaikaan tehdyt varaukset vahvistetaan vasta elokuun puolella.

Kysyttävää?

Kaikkiin kysymyksiin ja pulmiin vastaa TYY-kierrosten sähköpostiosoite tyyjarjestosihteeri@gmail.com.