Ajankohta: 
05.03.2018 - 16:00 - 18:00
Paikka: 
Turku-sali (Rehtorinpellonkatu 4 A, Ylioppilastalo A, 2. krs.)
Järjestäjä: 
TYY

TYYn järjestöjen yhdenvertaisuuskoulutus pidetään maanantaina 5.3. klo 16.00-18.00 Turku-salissa. Koulutuksessa käydään läpi TYYn yhdenvertaisuusopasta järjestöille. Tilaisuuden tarkoituksena on antaa järjestöille työkaluja yhdenvertaisuuden edistämiseen omassa toiminnassa. Yhdenvertaisuutta käsitellään tapahtumien järjestämisen, viestinnän ja järjestön päivittäisen toiminnan näkökulmista.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneet, esim. järjestöjen yhdenvertaisuus-, hyvinvointi- tai sosiaalipoliittiset vastaavat, tiedottajat ja tapahtumavastaavat.

Koulutuksen kieli on suomi, mutta osallistujat voivat halutessaan käyttää tilaisuudessa myös ruotsia tai englantia. Koulutus on maksuton.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä suolaista, kahvia, teetä ja mehua. Ilmoittautumisia toivotaan tarjoilujen mitoittamiseksi viimeistään sunnuntain 4.3. aikana. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista yksilöllisistä tarpeistasi, esimerkiksi tulkin tai avustajan mukanaolosta ja erityisruokavaliosta.

Ilmoittaudu tästä

Tutustu TYYn yhdenvertaisuusoppaaseen järjestöille

Turku-sali sijaitsee Ylioppilastalo A:n toisessa kerroksessa. Tilaan on esteetön kulku pyörätuolilla ravintola Assarin ullakon kautta, josta löytyy myös inva-wc. Mikäli toivot lisätietoa esteettömyydestä tai muista järjestelyistä, niin olethan yhteydessä TYYn sosiaalipoliittiseen asiantuntija Petra Peltoseen (tyy-soposihteeri@utu.fi, +358 44 796 1078)

Tervetuloa!

Sijainti: