Olet täällä

Welcome Fair

Jaa +

Ajankohta: 
30.08.2019 - 11:00 - 13:00
Paikka: 
Natura
Vesilinnantie 5 20500 Turku
Järjestäjä: 
Turun yliopisto

Hyvä TYYn järjestö,

Turun yliopistoon saapuu jälleen tulevana syksynä noin 300 vaihto-opiskelijaa. Orientaatioon osallistuvat myös maisteriopiskelijat, joita odotamme aloittavaksi noin 50. Osana orientaatioviikkoa järjestetään Welcome Fair perjantaina 30.8. klo 11.00–13.00 Naturan aulassa. Tapahtuma on ollut aiempina vuosina erittäin suosittu vaihto-opiskelijoiden keskuudessa.

Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa vaihto-opiskelijat erilaisiin vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksiin, joita TYY:n ainejärjestöt ja harrastusyhdistykset tarjoavat. Tässä on siis teille loistava tilaisuus saada mukaan toimintaan uusia kansainvälisiä jäseniä! Lisäksi paikalla on mm. englanninkielisten maisteriohjelmien ja laitosten sekä oppiaineiden yhdyshenkilöitä vastaamassa vaihto-opiskelijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Varatkaa siis 30.8. kalenteriinne tilaa klo 11.00–13.00 sekä suunnitelkaa, kuinka houkuttelette mahdollisimman suuren joukon vaihto-opiskelijoita yhdistyksenne jäseniksi ja ilmoittautukaa mukaan Welcome Fairiin!

Ilmoittaudu viimeistään perjantaihin 16.8. mennessä linkin kautta.

Lisätietoa saatavissa osoitteesta anmarom@utu.fi

Sijainti: