Ajankohta: 
05.10.2017 - 12:00 - 18:00
Paikka: 
Turku-sali, Ylioppilastalo A:n toinen kerros (Rehtorinpellonkatu 4 A)
Järjestäjä: 
TYY

Turun Yliopiston Ylioppilaskunta täyttää 95 vuotta

Juhlavuoden vuosijuhlien kunniaksi järjestämme vuosijuhlakirppiksen torstaina 5. lokakuuta klo 12 - 18 välisenä aikana Turku-salissa, jonne kaikki halukkaat voivat tuoda myyntiin omia vuosijuhliin liittyviä vaatekappaleitaan tai asusteitaan. Päivässä on myös mukana ompelija, jolta voitte varata juhlapukujenne lyhennyksiä tai muita korjaustöitä. 

Myyntiin voit tuoda kaikkea, mikä liittyy juhlapukeutumiseen: Koruja, silinterejä, kävelykeppejä, viittoja, juhlavia takkeja, satiinihanskoja, käsilaukkuja, hiuskoristeita, frakkeja, pukuja, kalvosinnappeja, muhveja, korsetteja / korseletteja tai muuta alusvaatepuolta, alushameita,  juhlamekkoja, huiveja, shaaleja, kenkiä.... Sinun ei tarvitse osallistua TYYn vuosijuhlille voidaksesi myydä kirpputorilla, mutta selkeät jälleenmyyjät tiputetaan automaattisesti myyntituotteista pois.

Miten myyjäksi?

Myytävät tuotteet tulee hinnoitella erikseen ja hintalapusta tulee selvällä merkillä tai nimikirjaimilla selvitä, kenen tuote on kyseessä. Sinun ei tarvitse itse päivystää päivää paikalla eikä myyntituloista oteta provisiota. TYY:llä on oma kassa tapahtuman myyntiin ja ostot onnistuvat vain käteisellä.

Myytävät tuotteet tulee tuoda TYY:n toimistolle keskiviikon 4.10 aikana taikka tapahtumapäivänä klo 10 -12 välisenä aikana Turku-saliin, Pitkiin päivää voi toki myös vielä tuoda lisää myytävää tapahtumaan.

Mistä saan rahat ja myymättömät tuotteet?

Tuotteiden pois noutaminen tapahtuu klo 17-18 välillä itse tapahtumapäivänä Turku-salista taikka viimeistään perjantaihin 13.10 mennessä TYY:n toimistolta. Noutamattomat myyntituotteet ja rahat lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.

Paikalla päivystää osan tapahtumasta myös ompelija Nina Salmi, jolta voitte varata aikaa juhlamekon lyhennyksiin tai kysyä muutoin apua pukujen korjauksiin. Ompelijapalvelut ovat maksullisia. 

Frakkivuokrausta vuosijuhliin tulee tarjoamaan Pukuvuokraamo Academia seuraavalla huikealla tarjouksellaan:

Arvon vuosijuhlaväki!

Pukuvuokraamo Academia toimii jälleen TYY:n vuosijuhlien yhteistyökumppanina, ja tarjoaa kaikille juhlaan osallistuville frakkivuokrauksen edulliseen 115 euron hintaan (norm. 145€). Yhteistyötarjouksena voit myös ostaa frakkikokonaisuuden omaksi hintaan 420€ (norm.450€). Lisäksi varanneiden kesken arvotaan yksi vuokraus veloituksetta.
Teethän frakkivarauksen sovitusta varten ennakkoon osoitteessa www.frakkipalveluacademia.fi/varaus tai numerosta 044-5445588.

Tyylikästä vuosijuhlaa toivottaen
Pukuvuokraamo Academia
www.frakkipalveluacademia.fi

Sijainti: