Olet täällä

Varaslähtö naistenpäivään: dokkari-ilta I Am A Girl

Jaa +

Ajankohta: 
07.03.2018 - 17:30 - 20:00
Paikka: 
pin Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma: Aurakatu 16, 20100 Turku
Järjestäjä: 
Mitä verkosto & TYY:n kehitysyhteistyösiipi

Mitä-verkoston Turun paikallisryhmä järjestää yhteistyössä Turun yliopiston ylioppilaskunnan kehitysyhteistyösiiven kanssa dokkari-illan lähestyvän naistenpäivän kunniaksi. Illan aikana esitetään dokumenttielokuva nimeltään I Am A Girl (2013). Dokkarin alustaa TYYn kehysiipi ja tarjolla on myös pientä leffaevästä.

Dokumentissa seurataan kuuden 17-19-vuotiaan tytön elämää Yhdysvalloissa, Australiassa, Kambodžassa, Afganistanissa, Kamerunissa ja Papua-Uusi-Guineassa. Dokumentissa nostetaan esille teemoja, jotka liittyvät perheväkivaltaan, sukupuolten väliseen epätasa-arvoon, perhesuunnitteluun ja mielenterveyteen.

Dokumentti on puhuttu ja osin tekstitetty englanniksi. Tilaan mahtuu 40 ensimmäistä, tulethan ajoissa paikalle. Tilaisuus on maksuton, avoin kaikille kiinnostuneille eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Mitä-verkosto on Plan International Suomen alainen nuorten aikuisten vaikuttamisyhteisö. Verkosto keskittyy erityisesti globaaleihin kehityskysymyksiin tyttöjen oikeuksien näkökulmasta. Verkoston toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Toimimme paikallisryhmänä myös Turussa ja olet tervetullut mukaan toimintaamme, jos olet teemoistamme kiinnostunut 18-30-vuotias turunseutulainen.

Turun yliopiston ylioppilaskunnan kehitysyhteistyösiipi edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ylioppilaskunnassa ja toimii osana kehitysyhteistyösektoria. Siipi mm. työskentelee TYYn kehitysyhteistyöhankkeiden parissa sekä osallistuu kehitysyhteistyökohteiden valintaan ja kokonaisuuden suunnitteluun.

MITÄ? Dokkari-ilta naiseudesta alustuksella ja leffaeväillä
MISSÄ? Vimman Teatterissa, 2. krs (Aurakatu 16, Turku)
MILLOIN? 7.3.2018 klo 17.30 alkaen
PALJONKO? Ei yhtään mitään, tervetuloa!

Sijainti: