Olet täällä

Vappuinen komediailta - Perikeiromene & Simultaanivalas

Jaa +

Ajankohta: 
27.04.2016 - 20:00
Paikka: 
TVO (Köydenpunojankatu 14, Turku)
Järjestäjä: 
Palladion ry

Palladion ry. tarjoaa TVO:n suosiollisella myötävaikutuksella oivan vaihtoehdon viettää vappuviikkoa, jollei perinteisestä haalarihillunnasta löydy itselle sopivaa puuhaa. Palladionin teatteryhmä tuo Tevikselle aivan uuden sovituksen ja suomennoksen Menandroksen (342/41-290 eaa) komediasta Perikeiromene, ja iltaa jatkaa asiaankuuluvalla soitantospektaakkelillaan Simultaanivalas.

Petra Lähteen sovittelema ja kääntämä/kirjoittama versio on nimeltään "Tyttö ja huivintallaaja". Se kertoo vauhdikkaan tarinan juonikkuudesta, väärinymmärryksistä ja salaisista henkilöllisyyksistä - kaikkea, mitä kreikkalaiselta uudelta komedialta voi odottaa. 

Simultaanivalas on uskomaton show, jota on vaikeaa kuvailla ja katarttistakatsella. Ennakkoluulottomat soitinvalikoimat ja tekstitaiturointi tuovat kutkuttavaa tunnelmaa vapunalusaikaan. Lisäksi valas säestää joitakin aivan ennenkuulumattomia käännöksiä antiikin auktoreiden himokkaasta maailmasta.

Ovet TVO:lle aukeavat seitsemältä, joten tervetuloa tutustuman terassiin ja uskomattoman mahtavaan, kohtuuhintaiseen juomavalikoimaan. Näytelmään hiljenemme klo 20.00 (kesto n. 40 min) ja Valaan laulu alkaa klo 21.00.

Tervetuloa, ota toverisikin mukaan! Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta toimintaamme saa tukea ostamalla upean käsiohjelman (hinta alk. 2 e).

https://www.facebook.com/events/257038964633197/ 

Sijainti: