Olet täällä

Uusien Varjomafia

Jaa +

Ajankohta: 
11.10.2018 - 17:00 - 23:00
Paikka: 
Terrakoti
Rehtorinpellonkatu 4 20500 Turku
Järjestäjä: 
Tutka ry ja TSFS ry

- See below for an English summary -

Syysyksinäisyys vaivaamassa ja uuden seuran kaipuussa? Tule Terrakodille! Terrakodin scifi- ja fantasiayhdistykset Tutka ja TSFS järjestävät torstaina 11.10. viikoittaisen Varjomafia-hengailuiltansa niin, että erityishuomiossa ovat uudet kävijät.

Jos muut alkusyksyn kiireet eivät antaneet periksi käynnille syyskuisissa avoimissa ovissa, olet jo pitkään miettinyt Terrakodille saapumista tai haikailet paluusta paikalle tauon jälkeen, on siihen siis nyt oiva tilaisuus. Olemme paikalla klo 17 alkaen, ja ilta jatkuu niin pitkään kun jaksamista on. Paikalle voi siis tulla silloin kun se itselle parhaiten sopii, ja olla niin kauan kuin haluaa. (Turvallinen arvio on, että vielä yhdeksän tai kymmenenkin maissa voi hyvin saapua. Parhaimmillaan jopa aamuseitsemän, mutta sitä emme lupaa ennalta.)

Varjomafia on avoin, nörttihenkinen illanvietto. Paikalla on edustettuna harrastajia esimerkiksi kirjallisuuteen, leffoihin, peleihin tai käsitöihin painottuen, useimmat erilaisin kombinaatioin yhdistävänä tekijänään yleinen nörttivinkkeli elämässä. Enemmistö kävijöistä on opiskelijoita, mutta muitakin on mukana. Älä siis arkaile turhaan iän, elämäntilanteen tai koetun nörttipätevyyden tason takia, Terrakodilta löytyy tilaa. Ketään ei pyydetä ovella luettelemaan robotiikan peruslakeja tai Tolkienin kääpiöitä.

Tarjoamme teetä, ennalta-arvaamattomissa ulottuvuuksissa rönsyilevää keskustelua ja nyyttikestiperiaatteella toimivan pöydän antimet. Paikalla voi myös tutustua yhdistysten kirjastoon ja lukea scifi- ja fantasialehtiä. Tilanteesta riippuen lauta- tai korttipeliseuraakin saattaa järjestyä.

Varjomafia järjestetään Terrakodilla Yo-talo B:ssä osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4-6. Sisäänkäynti on B-talon sisäpihalla, kulmittain Proffan kellari -baarista ja vastapäätä Kauppakorkeaa. Vihreä seinä ja kyltti ”Osakuntalaisia osissa (ja muuta kummaa)” osoittavat oikean oven. Terrakoti on katutasossa pitkän käytävän päässä vasemmalla. Kulku tiloihin on esteetön, mutta invavessaa rakennuksessa ei valitettavasti ole. Yleisohjeena todettakoon vielä, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, sillä tila on monessakin mielessä varsin viileä.

Terrakodilla toimii kaikkiaan kuusi yhdistystä. Niiden toiminnasta saa tietoa osoitteesta terrakoti.net, josta löytyy myös kätevä tapahtumakalenteri. Varjomafioiden lisäksi eri yhdistysten syysohjelmat pitävät sisällään monenmoista toimintaa, kuten elokuvamaratoneja, peli-iltoja, juhlia, myyjäisiä ja ekskursioita.

FB-event


//

Newbie Varjomafia gathering

The science fiction and fantasy societies of Terrakoti, Tutka and TSFS, are organizing a special Varjomafia gathering for all newcomers on Thursday Oct 11th. The evening starts at 5 pm, but you can also join us later if you like (we’ll be there at least till 10 pm and probably later). Free tea and interesting (in every essence of the word) conversation provided.

Varjomafia is a weekly gathering for all those who are interested in sf/f books, movies, games or other geeky stuff. Terrakoti is a clubhouse for six geek societies. Check terrakoti.net/english for more information about the societies and their upcoming events.

Terrakoti is in Yo-talo B (Student house B, Rehtorinpellonkatu 4-6), near student restaurant Assarin ullakko, bar Proffan kellari and Turku School of Economics. Locate the green wall with the sign ”Osakuntalaisia osissa (ja muuta kummaa)" on it, open the door and turn right to the long corridor. Terrakoti is at the end of the corridor on the left.

FB-event

Sijainti: