Olet täällä

TYYn viestintäkoulutus & -seminaari

Jaa +

Ajankohta: 
09.02.2015 - 18:00 - 21:00
Paikka: 
TuKKK LS16
Järjestäjä: 
TYY & opka.fi

Koulutuksessa käydään läpi mm. TYYn viestintäkanavien hyödyntäminen, vähemmän tunnettuja käytänteitä hyvään viestintään ja yhdistyskentän erityispiirteitä. Osa koulutuksesta koskee viestinnän vasta-alkajia, mutta sisältöä on myös kokeneemmalle informoijalle etenkin ajankohtaisuuksien puolesta.

 

Koulutuksen monipuolistamiseksi kokeilemme tänä vuonna konseptia, jossa koulutus yhdistyy suurempaan kokonaisuuteen, Opiskelijan kaupungin järjestämään viestintäseminaariin. TYYn koulutus on heti seminaarin aluksi, joten seminaaria ei täydy jäädä seuraamaan, vaan paikalta voi halutessaan poistua TYYn osuuden jälkeen. Kannattaa toki ottaa tilaisuudesta samalla kaikki irti. Seminaari tuo lisäarvoa etenkin kokeneemmille viestijöille ja siihen saa ehdottomasti osallistua erikseenkin, vaikkei viestintäkoulutukseen osallistuisikaan. Seminaari soveltuu hyvin myös puheenjohtajille.

 

Koulutus järjestetään maanantaina 09.02. klo 18:00 alkaen ja loppuu viimeistään 19:15., josta seminaari jatkuu. Paikkana Turun kauppakorkeakoulun luentosali LS16, toinen sali heti pääovesta vasemmalle. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse, saavu vain ajoissa paikalle.


 

Lisätietoja: TYYn hallituksen viestintävastaava Lauri Liljenbäck, tyy-ay@utu.fi

Sijainti: