Olet täällä

TYYn Vappuintro 2019

Jaa +

Ajankohta: 
28.03.2019 - 20:00 - 23:59
Paikka: 
Storage
Aurakatu 5, 20100 Turku
Järjestäjä: 
TYY

Torstaina 28.3. on aika ottaa yhteinen varaslähtö turkulaiseen vappuun

Vappuintro on TYYn oma musiikkitapahtuma, jossa Turun bändiskenen kirkkaimpiin lupauksiin kuuluvat bändit valloittavat ravintola Storagen lavan ja kilpailevat keskenään soittopaikasta TYYlikkään vapun pääesiintyjänä Vartiovuorenmäen vappupiknikillä 1.5.

Esiraadin tiukan karsinnan jälkeen illan esiintyjiksi valikoituivat seuraavat kokoonpanot:
Farah, joka on vuonna 2018 perustettu viisihenkinen yhtye. Farahin musiikki on groovaavan tanssittava sekoitus niin funkia, popia, rockia että souliakin.
Kalpeat Varjot, joka soittaa rautalanka- ja iskelmävaikutteista suomenkielistä indie-rockia. Keikkasetti on yhdistelmä bändin omia biisejä ja omalla twistillä toteutettuja suomirock-covereita.
Max Beans, joka yhdistelee musiikissaan folkia, rockia, räppiä ja funkia ja nauraa absurdille elämälle sekä genrerajoille. Ha. Ha. Ha.
Tormenta de Tequila, joka on kitaraduo, joka soittaa flamenco-vaikutteista rokkia. Mukaansatempaava musiikki saa varmasti tanssijalan vipattamaan oli alla sitten yksi tai useampi tequila.

Illan aikana ensiesiintymisensä saavat myös vuoden 2019 TYYlikkään vapun haalarimerkit, joita on kätketty Dynamon tiloihin rajattu määrä. Pidä siis silmäsi auki!

MITÄ? Livemusiikkia ja huumaavaa pre-vapputunnelmaa!
MISSÄ? Storage (Aurakatu 5)
MILLOIN? torstaina 28.3. kello 20 alkaen
MIKSI? Minkälaista olisi elämä ilman livemusiikkia tai vappua? Aivan, ei mitään!

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY, TERVETULOA!

 

Lisätietoja tapahtumasta
Jeremi Nyyssönen
tyy-kulttuuri@utu.fi

Sijainti: