Ajankohta: 
31.03.2022 - 17:00
Paikka: 
Yliopistonmäki
Yliopistonmäki
Järjestäjä: 
TYY, TYYn järjestöt, Turun yliopisto

Torstaina 31.3. klo 17 lähtien vietämme juhlavuoden avajaisia Yliopistonmäellä. Tapahtuma järjestetään yhdessä TYYn järjestöjen ja Turun yliopiston kanssa, ja sinne ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, alumnit, yliopistolaiset ja kaupunkilaiset.

”Juhlavuosi polkaistaan käyntiin karnevaalimaisella kansanjuhlalla. Tuttuun tapaan pääsette tutustumaan ständeileviin järjestöihin, ja päälavalla on luvassa sekä asiallisempaa että viihteellisempää ohjelmaa. Tapahtuman päätteeksi päästään nauttimaan nimekkään pääartistin räjähtävästä keikasta, jonka jälkeen homma perkelöityy vuosisadan jatkoihin Night Club Marilynissa, Vegasissa ja Fortessa. Ellei suunnitelmanasi ole paeta risteilyä Tuonelan lautturin kanssa vuoteen 2122 saakka, ei näitä pippaloita kannata missata”, kuvailee TYYn hallituksen kulttuurivastaava Juho Pitkäranta.

 

Saavu siis mäelle nauttimaan Unican vegaanista kaakaota samalla kun tutustut järjestöjen toimintaan heidän pisteillään. Kaakaota jaetaan tapahtuman alusta lähtien niin kauan kuin sitä riittää, joten saavu ajoissa nauttimaan kuppi kuumaa!

Tapahtumassa kuullaan musiikkiesityksiä Sohon Torwilta, Turun yliopiston kuorolta ja I/O-Speksin bändiltä. Lisäksi luvassa on keskustelupaneeli, jossa kuullaan muun muassa rehtori Jukka Kolan ja TYYn edustajiston puheenjohtaja Aliisa Wahlstenin mietteitä TYYn juhlavuodesta.

Illan kruunaa rap-yhtye Gasellit! Näitä bileitä ei siis voi jättää välistä. Nähdään mäellä 31.3. klo 17!

 

Tapahtuman viralliset jatkot alkavat klo 21:30 Night Club Marilynissa, Vegasissa ja Fortessa.

Sisäänpääsy näille vuosisadan jatkoille kustantaa 3€, ja ensimmäiset 1000 saavat sen mukana myös TYYn Party of the century -haalarimerkin!

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

 

Tapahtuman esteettömyydestä:

Yliopistonmäelle on esteetön kulku pyörätuolilla Vesilinnantien ja Agorankujan kautta. Naturasta löytyy pyörätuolin käyttäjälle mitoitettu inva-wc, järjestyksenvalvojat avaavat ulko-oven pyynnöstä. Mikäli toivot lisätietoa esteettömyydestä tai muista järjestelyistä, niin olethan yhteydessä!

 

Tapahtuman turvallisuudesta vastaa X-Sec.

Tapahtumaa taltioidaan kuva- ja videomateriaalein. TYY omaa oikeudet materiaalien käyttöön ja mahdollisesti julkaisee materiaaleja omissa kanavissaan.

 

Anna palautetta TYYlikäs Satanen -tapahtumasta seuraavan linkin kautta

LINKKI PALAUTTEESEEN (suomi): https://link.webropolsurveys.com/S/26749205208FEC4F

 

Sijainti: