Ajankohta: 
29.04.2020 - 00:00 - 01.05.2020 - 23:59
Etänä TYYn sosiaalisessa mediassa
Järjestäjä: 
TYY

Tervetuloa viettämään yhteisöllistä vappua etänä!

Vappua ei ole suinkaan peruttu vaan TYYlikäs vappu järjestetään tänä keväänä etänä! TYYlikkään vapun juhlinta potkaistaan käyntiin maanantaina 27.4. ja se jatkuu aina 1.5. asti. TYYn omien perinteisten tapahtumien lisäksi kannustamme järjestöjä järjestämään poikkitieteellisiä tapahtumia ja jakamaan ne muulle vappukansalle. Järjestöjä kehotetaan myös noudattamaan voimassaolevia ohjeita ja rajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että mitään fyysisiä tapahtumia ei järjestetä eikä opiskelijoita kannusteta kokoontumaan mihinkään.

TYYlikäs vappu pitää tällä kertaa sisällään etäohjelmaa, joka noudattelee mahdollisimman tarkasti perinteistä vapun juhlintaa Turussa. TYYlikästä vappua voi seurata parhaiten TYYlikäs vappu 2020 Facebook-tapahtuman kautta ja TYYn Instagramissa (@studentuniontyy).

Jaa omat vappukokemuksesi somessa aihetunnisteilla #etävappu2020 ja #TYYlikäsvappu ja tägää postaukseesi @studentuniontyy. Osallistut näin TYYn sauna illaksi käyttöön -arvontaan.Osallistumisaikaa on 1.5. asti.

Vapputunnelmaan pääsee Turussa myös radioaaltojen kautta. Turun Wappuradio virittelee juhlakansaa vapputaajuudelle 23.–30.4. Aidosti poikkitieteellinen kampusradio on kuultavissa nettiradiona ja FM-taajuudella 93,8 MHz. 

Vapussa mukana: FiTech, Night Club Marilyn ja Vegas, Viking Line, OP Turun seutu, TYS, Unica, Turku Audio, X-Sec, Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

 

Etävapun aikataulut:


27.–29.4.

TYYn järjestöjen vapputapahtumat: 

Tarkemmat tiedot ja ohjeet tapahtumien jakamiseen ja ajankohtainen tieto tapahtumista löytyy TYYlikäs vappu 2020 Facebook-tapahtuman kuvauksesta.

Kaikki tapahtumat ovat etätapahtumia eivätkä vaadi fyysistä kokoontumista.


Vappuaatto 30.4. 

Haluamme opiskelijakulttuurin näkyvän vappuna poikkeustilanteesta huolimatta! Näytä muulle vappukansalle juhlivasi vappua ripustamalla haalarisi näkyvälle paikalle parvekkeellesi tai ikkunasi eteen. Osallistu #haalarihaaste.

11.00–12.00 TYYn vappubooli-live. Tapahtumassa tehdään yhdessä boolia valmistuen parvekebooleille. 

12.00–13.00 Parvekeboolit. Skål! Ota mukillinen vastavalmistettua boolia mukaasi ja suuntaa ikkunan ääreen tai parvekkeelle skoolaamaan yhdessä muiden juhlijoiden kanssa. Yhteinen malja nostetaan 10 minuutin välein. 

17.00 Vapun lippukulkue. Perinteinen vapun lippukulkue nähdään tällä kertaa videon muodossa TYYn somekanavilla. 

17.30–17.50 Musiikkia Sohon Torwilta ja Turun yliopiston kuorolta. Videomuotoiset esitykset virittävät tunnelmaan ennen lakitusta. 

17.50–18.00 TYYn hallituksen puheenjohtajan puhe ja lakitus. Ylioppilaat, lakit päähän! TYYn hallituksen puheenjohtaja Sofia Engblomin puhe kuullaan perinteisesti juuri ennen klo 18.00 tapahtuvaa lakitusta. Perinteinen vappupuhe on nähtävissä YLE Turun kautta YLE Areenassa ja lisäksi se lähetetään suorana Turun Wappuradion välityksellä. 

18.30–19.00 Liljan patsaan pesu ja edustajiston puheenjohtajien puheet. Hammaslääketieteen opiskelijat symbolisesti pesevät Liljan patsaan videotervehdyksen muodossa. Tämän jälkeen kuullaan tervehdykset TYYn ja ÅAS:n edustajiston puheenjohtajilta. 


Vappupäivä 1.5.

Vapun päivänä kannustamme kaikki viettämään kotipiknikiä vaikka omassa olohuoneessaan. 

-------------------------

Lisätietoja TYYlikkäästä vapusta antaa
TYYn hallituksen opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri(a)utu.fi

 

 

                                      

 

  Casino Night Club Vegas                       

              

Sijainti: