Olet täällä

TYY-lippujen jako Turun ylioppilasteatterin Godota odottaessa -esitykseen

Jaa +

Ajankohta: 
07.03.2018 - 19:00 - 20:00
Paikka: 
Läntinen rantakatu 23, 20100 Turku
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

Tarjoamme TYY:n jäsenille mahdollisuuden tulla katsomaan ilmaiseksi teatteria! Turun ylioppilasteatteri jakaa yhteensä 60 vapaalippua Godota odottaessa -esityksen kahteen näytökseen. TYYn näytökset, joihin kumpaankin on varattu 30 lipun kiintiö, ovat ti 13.3. sekä ke 14.3. Molemmat esitykset alkavat klo 19.00. 

Liput jaetaan opiskelijakorttia vastaan 2 lippua / kortti. Lippuja jaetaan ma 5.3. klo 16-17 sekä ke 7.3. klo 19-20 Turun ylioppilasteatterin teatteritilassa, osoitteessa Läntinen rantakatu 23. Otathan huomioon, että 60 nopeinta saa liput.

---

”Hiljaisuus valuu tähän näytelmään kuin vesi uppoavaan laivaan.”

– Samuel Beckett

Godota odottaessa (Huomenna hän tulee) on Samuel Beckettin kirjoittama tragikomedia, joka sai ensi-iltansa näyttämöllä vuonna 1953. Tänä keväänä näytelmä nähdään Turun ylioppilasteatterin lavalla Janne Pikan ohjaamana.

Godota odottaessa on merkittävä näytelmäkirjallisuuden klassikkoteos ja sen tekstiä on monesti kehuttu 1900-luvun parhaaksi sen omalaatuisen huumorin vuoksi.

Näytelmä on absurdi tragikomedia, joka kertoo vanhoista kaveruksista tienposkella yksinäisen puun juurella. Godota odottaessaan he yrittävät löytää tarkoitusta elämälleen toinen toistaan oudoimmilla keinoilla. Lopulta päivän päätteeksi heille luvataan hänen tulevan huomenna. Kaksinäytöksisessä näytelmässä ei tapahdu mitään — kahdesti — ja silti siinä on kaikki.

Näytelmän sanomasta ja merkityksestä on tehty monia eri tulkintoja, mutta pohjimmiltaan teos perustuu absurdismin perimmäiseen kysymykseen:

Mitä teet kun tajuat, että elämällä ei ole tarkoitusta?

---

Esitykset pidetään arkisin klo 19.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00. 
Esityksen kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia (sis. Väliajan).


Näytökset Turun ylioppilasteatterilla (Läntinen Rantakatu 23, 20100 Turku).
Lue teatterimme esteettömyydestä täältä: http://turunylioppilasteatteri.fi/tila/


Liput: 15€ / 8€ / 3€
Alennettuun lippukategoriaan kuuluvat:
Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset, teatterialan työntekijät ja TOP-omistajajäsenet (max. 2 lippua / omistaja-asiakas). Jos haluat maksaa TYKY- tai Smartum -kulttuuriseteleillä, valitse "lippuvaraus".


Huom! Jos olet SYTY-teatterin jäsen, valitse "lippuvaraus" ja maksa lippusi paikan päällä viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Huomaathan, että ostettuja lippuja ei voi perua. 


Ryhmävarauksissa (vähintään 10 henkilöä) otathan yhteyttä suoraan teatterisihteeriin: info@turunylioppilasteatteri.fi tai 040 8234791. Jos ryhmäsi estyy pääsemästä esitykseen, muistathan perua varauksen.

Tervetuloa teatteriin!

Sijainti: