Olet täällä

TYY-kierrosten ilmoittautuminen alkaa

Jaa +

Ajankohta: 
25.07.2016 - 08:00
Järjestäjä: 
TYY

Turun yliopiston ylioppilaskunta järjestää uusille opiskelijoille lukuvuoden alussa TYY-kierroksia, joissa kerrotaan tiiviissä paketissa tietoa TYYn toiminnasta ja palveluista sekä kierretään ylioppilaskunnan tiloissa.

Tuutori, ilmoita ryhmäsi TYY-kierrokselle!

TYY-kierrokset järjestetään Ylioppilastaloilla 17.8.–23.9.2016. Tuutorin vastuullisena tehtävänä on huolehtia ajan varaamisesta ja ryhmänsä tuomisesta kierrokselle.

Varaus tehdään sähköisen varauskalenterin kautta ja kalenteri aukeaa maanantaina 25.7.2016 osoitteessa: https://tyy.youcanbook.me

TYY-kierroksen kieleksi voi valita ilmoittautumisen yhteydessä suomen tai englannin.

Kierrokseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Tasatunnein alkavat kierrokset lähtevät liikkeelle elokuussa Kampuskappelista (Yo-talo C, katutaso) ja syyskuussa Turku-salista (Yo-talo A, 2. kerros).

Yksi tuutori voi ilmoittaa useamman ryhmän kerralla kierrokselle, ja saman ajan voi varata useampi ryhmä myös eri oppiaineista. Yhdelle kierrokselle mahtuu enintään 30 henkilöä.

Kierros tulee varata viimeistään kahta päivää ennen kierrosaikaa. Peruutus tai ajan siirtäminen onnistuu varauskalenterin kautta vuorokautta ennen kierroksen alkua. Ilmoittautumisesta lähetetään hyväksymisviesti sähköpostilla.

Kysyttävää?

Kaikkiin kysymyksiin ja pulmiin vastaa TYYn järjestö- ja hallintoasiantuntija Virva Viljanen (tyyjarjestosihteeri@gmail.com, puh. +358 44 796 1065).

Sijainti: