Ajankohta: 
13.01.2021 - 17:00 - 21:00
Paikka: 
Arcanum
Vatselankatu 2, 20500 Turku
Järjestäjä: 
Turun yliopiston kuoro

Turun yliopiston kuoro etsii taas uusia laulajia!Turun yliopiston kuoro on Turun suurin, noin 60 laulajan sekakuoro. Harjoittelemme torstaisin kello 18-21 Educariumilla ja Arcanumilla.

Etsimme täydennystä kaikkiin stemmoihin. Koelaulut järjestetään keskiviikkona 13.1. Turun yliopiston Arcanum-rakennuksessa osoitteessa Vatselankatu 2. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa paikalla myös kuorolaisia. 

Ilmoittaudu koelauluihin tästä: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScbivlDVnVXfnPuDX…/viewform

Lomakkeessa myös tarkemmat ohjeistukset koelauluihin.

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi erilaisten harjoitusten avulla.
Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista myöhään toisen koelaulupäivän iltana (13.1.) ja kuoroon hyväksyttyjen toivotaan osallistuvan harjoituksiin heti torstaina 14.1. klo 18–21.

Otamme Covid-19 -tilanteen huomioon sekä harjoituksissa että koelauluissa. Harjoittelutiloissa pidämme turvavälit ja käytämme kasvomaskia. Lisäksi paikalla on aina käsidesiä. Muistathan pestä käsiäsi, huolehtia turvaväleistä ja pysyä kotona, jos sinulla on pieniäkin oireita. Emme tule oireisena treeneihin edes kuunteluoppilaaksi.

Jos sinulla on kysyttävää koelauluista tai kuoron toiminnasta, ota yhteyttä taiteelliseen raatiin (raati@yliopistonkuoro.fi) tai kuoron hallitukseen (puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi). Lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme. Ota seurantaan myös kuoron Instagram @yliopistonkuoro!

Kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet ovat tervetulleita koelauluihin!

Sijainti: