Olet täällä

TYK ry, Synapsi ry, Asteriski ry: Pakko ottaa -sitsit ja -bileet

Jaa +

Ajankohta: 
13.02.2019 - 18:00
Paikka: 
Q-talo
Nummenpuistokatu 2 20540 Turku
Järjestäjä: 
TYK ry, Synapsi ry, Asteriski ry

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, se on PAKKO OTTAA!!!

Tarunhohtoinen PAKKO OTTAA on täällä jälleen! Tällä kertaa kameli on vetänyt hatun jos toisenkin päähänsä ja suuntaa kohti Q-taloa!

Takana on armoton tipaton tammikuu, siispä heitä seikkailuhattu, tiara tai vaikka silinteri päälaellesi ja valmistaudu legendaariseen menoon! Asteriski, TYK ja Synapsi laittavat illan käyntiin sitsien sitseillä eli PAKKO OTTAA -sitseillä!

Ilmoittautuminen avautuu 23.1. Sitseille mahtuu 100 nopeinta ilmoittautunutta, josta on varattu Asteriskille, TYK:lle ja Synapsille kullekin 30 paikan kiintiö ja muille ainejärjestöille 10 paikan kiintiö. Kiintiöt avautuvat 30.1. ja ilmoittautuminen sulkeutuu 6.2.

Sitsit kustantavat 15€ alkoholillisena ja 13€ alkoholittomana. Hintaan sisältyy kolme ruokalajia, ruokajuoma, snapsi ja jallu, huikea haalarimerkki ja pääsy jatkoille. Jos kurkkua kuivaa enemmän, OPM.
Kameli pitää huolen, että kaikkien nesteytys pysyy kuosissa! Mukana on myös arvontaa ja jokainen arpa voittaa.

Illan kruunaa PAKKO OTTAA -bileet Q-talolla jonne kaikki ovat tervetulleita! Pääset mukaan huokeaan 2€ hintaan, johon sisältyy upea haalarimerkki. Näitä kemuja ei kannata jättää välistä!

Tl;dr:
Mitä?: PAKKO OTTAA -sitsit ja -bileet
Missä?: Q-talo
Milloin?: 13.2. Sitsit klo 18, bileet klo 22
Kui pal?: Sitsit 15/13€, Bileet 2€
Miksi?: KOSKA PAKKO OTTAA! ja hauskat hatut

 

Osoite: Q-talo, Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku

Sijainti: