Ajankohta: 
12.03.2016 - 18:00 - 23:30
Paikka: 
TVO:n osakuntatilat, Köydenpunojankatu 14
Järjestäjä: 
TVO

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Turun Yliopiston Varsinaissuomalaisen Osakunnan 88. vuosijuhlaan TVO:n osakuntatiloihin 12.3.2016 alkaen kello 18 (Köydenpunojankatu 14)!

Kolmen ruokalajin illalliskortin hinta on 50 euroa ja tarjoiluihin kuuluu alkumalja, ruokajuomat sekä juomalaulujen kyytipoika. Alkoholiton vaihtoehto kustantaa 40 euroa. Pöydän antimista voi nauttia kuunnellen tunnelmallista dinner jazzia.

Elävän musiikin lisäksi ohjelmassa on perinteisiä juomalauluja, juhlapuhe väitöskirjassaan osakuntia tutkivalta FM Mari Säisältä sekä tunnustuksia ansioituneille Tevisläisille. Ilmottauduttehan 4.3.2016 mennessä lähettämällä viestin osoitteeseen tvoemanta@gmail.com. Kerrottehan viestissänne mahdollisista ruoka-aineallergioistanne ja pääruokavalinnastanne (naudan ulkofileetä ja marsalakastiketta VAI linssi-quinoapihvit pippuri-kaurakermakastikkeella). Juhlien hintaan sisältyy myös perinteinen sillissauna aamiaistarjoiluineen. TVO:n osakuntatilojen saunaan voi saapua sunnuntaina 5.3. kello 10 alkaen, vaikka ei varsinaisiin juhliin osallistuisikaan. 
 

Sijainti: