Ajankohta: 
24.04.2017 - 18:00 - 20:00
Paikka: 
TVO, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Järjestäjä: 
TVO ry

Tervetuloa Turun yliopiston Varsinaissuomalaisen Osakunnan ylimääräiseen osakuntakokoukseen! Kokouksen esityslistalla on  toimintakertomuksen esittäminen; tilin- ja toiminnantarkastajien kertomus sekä lausunto; tilinpäätöksen vahvistaminen; sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Lopuksi lurautetaan Varsinaissuomalaisten laulu. Tarjolla on pientä virvoketta.

Kokouksessa on mahdollisuuksien mukaan tarkoituksena myös muodostaa juhlavuositoimikunta ensi vuonna 90 vuotta täyttävälle osakunnalle. Suunnitelmissa on jos jonkinlaista tapahtumaa, retkeä ja juhlallisuutta. Toteutukseen, ideointiin ja villiin visiointiin tarvitaan tietystikin talkoovoimaa ja vapaaehtoisia aivonystyröineen. Lämpimästi tervetuloa paikalle, mikäli haluaa kokemusta tältä saralta. 

Osakunnalle halutaan myös rekrytä juhla- ja kokousvastaava eli tuttavallisemmin "emäntä", koulutuspoliittinen vastaava ja täydentää muilta osin hallitusta kiinnostuksen mukaan. Mikäli palkitseva ja ansioluettelossa kunniakkaana hohkaava järjestötoiminta ja turkulainen alakulttuurin kehto kiinnostaa, suuntaa paikalle kuulemaan lisää ja tutustumaan tevisläisiin. 

 

 

 

Sijainti: