Ajankohta: 
17.10.2021 - 14:00 - 17:00
Paikka: 
Turku-sali
Rehtorinpellonkatu 4A 20500 Turku
Järjestäjä: 
Tutka ja TSFS

Mitä?

Kiinnostaako monipuolinen vapaaehtoistoiminta? Scifi- ja fantasiayhdistykset Tutka ja TSFS järjestävät sunnuntaina 17.10. esittelyiltapäivän, joka mahdollistaa kurkistaminen yhdistyskulissien taa. Iltapäivän aikana nykyiset hallituslaiset kertovat seurojen toiminnasta ja siitä, minkälaisten asioiden parissa hallituksissa puuhastellaan.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet: niin vasta toiminnasta kuulleet, pitkään kuvioissa pyörineet kuin vaikka aiemmin hallitustoiminnassa mukana olleet. Kokemus otetaan innolla vastaan, mutta osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistysmyyrä pitkällä cv:llä – kiinnostus aiheeseen riittää. Osallistuminen tapahtumaan ei sido mihinkään, mutta jos hallitustehtävät kiinnostavat, voi sen jo hyvin ottaa puheeksi.

Missä?

Tapahtuma järjestetään Turku-salissa. Paikka on Yo-talo A:n toisessa kerroksessa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4A. Sisälle pääsee joko A-talon ovesta pyörätelineiden takaa (nouse portaat/ota hissi ylös, mene sisään lasiovesta ja käänny oikealle) tai Assarin ullakko -opiskelijaravintolan kautta (kulje toiseen kerrokseen ravintolan perälle ohi kasvisruokalinjaston).

Milloin ja miten?

Tapahtuma alkaa klo 14. Ohjelmassa on pääosin vapaamuotoista toiminnan esittelyä ja keskustelua, ja tapahtuma päättyy klo 17 mennessä. Tarjolla on ainakin teetä ja kahvia, ja lähialueen ruokapaikoista voi myös hakea syötävää. Edelleen vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi kuitenkin pyydämme, että osallistujat käyttävät maskeja muuten kuin syödessä.

Tapahtumaa koskee muutenkin tuttu koronaohjeistus: huolehditaan käsihygieniasta, pyritään väljyyteen ja tullaan paikalle vain oireettomana. Lisäksi keräämme osallistujista nimilistan, jota säilytetään kolmen viikon ajan.

Yhdistysten syyskokoukset, joissa myös vuoden 2022 hallitukset valitaan, ovat loppuvuodesta, näillä näkymin 7.11. (TSFS) ja 11.12. (Tutka). Lisätietoa toiminnasta on saatavilla nettisivuilla tsfs.fi ja tieteiskulttuurikabinetti.fi. Myös Discordissa voi kysellä tarkemmin. Mikäli et pääse tapahtumaan, mutta hallitustehtävät kiinnostaisivat, voit ottaa hallituksiin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse hallitus@tsfs.fi ja kabinetti@lists.utu.fi.

Tervetuloa!

Terveisin

Turun Science Fiction Seura ry:n (TSFS) & Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry:n (Tutka) hallitukset

 

//

 

Vuonna 1976 perustettu TSFS kuuluu suomalaisen scifi- ja fantasiaharrastamisen peruskiviin. Yhdistys julkaisee science fiction- ja fantasialehti Spiniä, organisoi Nova- ja Noviisi- kirjoituskilpailuja, ylläpitää laajaa kirjastoa, pyörittää lukupiirejä sekä järjestää videoiltoja ja elokuvaekskursioita. Lisäksi se jakaa vuosittain Atorox-palkinnon edellisen vuoden parhaalle kotimaiselle science fiction- tai fantasianovellille.

Tutka on Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa toimiva science fictionista ja fantasiasta kiinnostuneiden elokuva- ja kirjallisuusharrastajien yhdistys. Seura järjestää kaikille avointa, scifi- ja fantasiahenkistä hengailuilta Varjomafiaa yhdessä TSFS:n kanssa, harjoittaa julkaisutoimintaa sekä järjestää videoiltoja, bileitä, ekskursioita ja muita tapahtumia jäsenilleen. Tutka oli myös pääjärjestäjä Turun vuoden 2018 Finnconissa.

Kummatkin yhdistykset toimivat kuuden nörttiyhdistyksen yhteisellä Terrakoti-toimistolla Ylioppilastalo B:ssä Turun yliopiston kampusaluella.

Sijainti: