Ajankohta: 
09.04.2017 - 12:00 - 18:00
Paikka: 
Turun ylioppilasteatteri: Läntinen rantakatu 23, 20100 Turku
Järjestäjä: 
Turun ylioppilasteatteri

Täydellinen päivä on mustan huumorin sävyttämä musiikkinäytelmä, joka käsittelee yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta. Sitä kuinka vaikeaa yksinäisyyden kierteestä on päästä irti, vaikka pohjimmiltaan jokainen tarvitsee toista ihmistä. Tarinan keskiössä ovat saman kerrostalon rapussa asuvat, toisilleen tuntemattomat naapurukset eli graduaan tuskaileva Teddy, peliriippuvainen Immu ja leskivanhus Siiri, jotka kukin ovat vankeina yksin omissa mielikuvitusmaailmoissaan.

Täydellinen päivä on alun perin kirjoitettu Q-teatteriin vuonna 2010 ja tänä vuonna sen ohjaa Turun ylioppilasteatterille Alina Kilpinen. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Jussi Nikkilä, Elena Leeve sekä Pihla Penttinen.

Rooleja näytelmässä on 5-8, joista kaksi selkeästi naisroolia ja kaksi miesroolia. Rooleja on tarjolla kaikenikäisille, mutta laulutaito (rohkeus laulaa) ja komiikantaju katsotaan eduksi. 

Näyttelijöiden lisäksi työryhmään haetaan ainakin tuottajaa, bändiä (haitaristit huomio!), lavastajaa/rekvisiittoria, puvustajaa, tekniikkaosaajia (valot ja ääni) sekä ohjaajan assistenttia. 

Harjoituskausi on kahdessa osassa, ensimmäinen alkaa toukokuun alussa ja toinen syksyllä pienen kesätauon jälkeen. Ensi-ilta on lokakuun lopulla. Tarkemmat aikataulut kerrotaan startissa. 

Produktion startti on su 9.4. klo 12-18.
Ilmoittauduthan starttiin sähköpostilla 8.4. mennessä, osoitteeseen alinakilpinen@gmail.com, niin saat tarkemmat ohjeet starttipäivän kulusta.

Tervetuloa!

Sijainti: